yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymä

Solitary peräsuolen haavauma oireyhtymä on tila, joka tapahtuu, kun yksi tai useampi avohaavoja (haavaumia) kehittää peräsuolessa. Peräsuoli on lihaksikas putki, joka on liitetty lopussa oman kaksoispiste. Uloste kulkee läpi peräsuoleen matkalla pois kehosta.

Solitary peräsuolen haavauma oireyhtymä on harvinainen ja huonosti häiriö, joka esiintyy usein ihmisiä, joilla on krooninen ummetus. Solitary peräsuolen haavauma oireyhtymä voi aiheuttaa verenvuotoa peräsuolesta ja straining suoliston. Nimestään huolimatta, joskus enemmän kuin yksi peräsuolen haavauma esiintyy yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymä.

Hoidot yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymän välillä muuttamalla ruokavaliota yhdessä nesteen saanti leikkausta.

Merkkejä ja oireita yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymä sisältävät

Kuitenkin jotkut ihmiset yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymä saattavat kokea mitään oireita.

Sovi tapaaminen lääkärisi kanssa, jos havaitset oireita, jotka huolestuttavat sinua.

Muut sairaudet ja tilat voivat aiheuttaa oireita kaltaisia ​​yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymä. Omalla tapaaminen, lääkäri voi suositella testejä ja menettelyt sulkea pois muut syyt oman oireita.

Kun lääkäriin

Mitä voit tehdä

Se ei ole aina selvää, mikä aiheuttaa yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymä. Lääkärit uskovat, stressiä tai vammoja peräsuoleen voi aiheuttaa peräsuolen haavaumia muodostamiseksi.

Esimerkkejä tilanteista, jotka voivat vahingoittaa peräsuoleen sisältävät

Kysymykset kysyä lääkäriltä

Aloita näe perhelääkäri tai yleislääkäri, jos sinulla on oireita, jotka huolestuttavat sinua. Jos lääkäri epäilee sinulla voi olla yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymä, saatat olla tarkoitettu lääkäri, joka on erikoistunut ruoansulatuskanavan (gastroenterologist).

Mitä odottaa lääkäriltä

Yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymä, moniin peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Käyttäytymisen hoito lopettaa kovia aikana suoliston liikkeitä

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi varata aikaa käydä läpi kaikki kohdat haluat viettää enemmän aikaa.

Lääkehoito

Testit ja menettelyt diagnosoida peräsuolen haavaumat sisältävät

Leikkaus

Kuvantamistutkimukset. Lääkäri voi suositella kuvantamisen menettely, kuten ulostamisen proctography. Tämä testi sallii lääkärin tarkastella peräsuoleen.

Tämän prosessin aikana, lääkäri lisää pehmeä tahna valmistettu barium omaan peräsuoleen. Sitten siirtää barium tahna kuin olisit ulosteesta. Bariumfosfaatti näkyy röntgenkuvassa ja voi paljastaa esiinluiskahdus tai ongelmia lihasten toimintaa ja lihaskoordinaatio.

Erikoistuneita keskuksia voi tarjota magneettikuvaus defecography. Tämä testi tehdään magneettikuvaus (MRI) kone ja tarjoaa 3-ulotteinen kuva peräsuolessa.

Hoito yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymä riippuu vakavuudesta kunnossa. Ihmiset, joilla on lieviä oireita saattavat löytää helpotusta kautta elintapojen muutoksia, kun ihmiset enemmän-vakavia oireita saattavat vaatia hoitoa.

Elintapojen muutoksia. Ruokavalion muutokset, kuten kasvava kuitua ruokavalioosi

Jotkut kanta suoliston tavan vuoksi. Käyttäytyminen hoito voi auttaa opit rentoutumaan lantion lihaksia suoliston.

Yhdessä tekniikkaa kutsutaan Biofeedback, asiantuntija opettaa voit hallita tiettyjä tahaton kehon vasteita, kuten kiristämällä oman peräaukon tai lantionpohjan lihakset aikana ulostaminen. Biofeedback saattaa tehdä tietoinen kuormittavien ja auttaa hallitsemaan sitä.

Tietyt hoidot, kuten paikallisesti steroideja, sulfasalatsiini peräruiskeet ja botuliinitoksiini (Botox) voi auttaa helpottaa sinun peräsuolen haavauma oireita. Nämä hoidot eivät toimi kaikille, ja jotkut pidetään edelleen kokeellista.

Kirurgisia toimenpiteitä käytetään hoitamaan yksinäinen peräsuolen haavauma oireyhtymä sisältävät

Voit tehdä muutoksia jokapäiväisessä elämässä, jotka voivat lievittää oireita, mukaan lukien

Lisätä määrää kuitua ruokavalioosi. Fiber lisää irtotavarana ulosteesta. Suurin auttaa työntää sisällön suolet pitkin niin, että ne voidaan poistaa, kun on suolen. Yrittää syödä vähintään 20-35 grammaa kuitua päivässä. Ravitsemus merkinnät elintarvikkeiden pakkauksissa lista määrää kuidun tarjoilua.

Paras kuidun lähteitä ovat hedelmät, vihannekset ja kokonaisia ​​jyviä. Syö hedelmiä ja vihanneksia ihon ja valitse kokonaiset hedelmät ja vihannekset yli mehut. Etsi leivät ja viljat että luettelo koko vehnä, kaura tai leseet ensimmäisenä ainesosia.

käydä lääkärin