vihurirokko ja sikotauti-virus rokote elävän lihakseen

Käyttää vihurirokko ja sikotauti-virus rokote elävän

Terapeuttinen luokka: Vaccine

Vihurirokko (tunnetaan myös nimellä vihurirokko) on vakava infektio, joka aiheuttaa keskenmenoja, kuolleena tai synnynnäisiä epämuodostumia lapselle, kun raskaana olevat naiset saavat taudin.

Ennen vihurirokko ja sikotauti-virus rokote elävän

Sikotauti on infektio, joka voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten enkefaliitti ja aivokalvontulehdus, joka vaikuttaa aivoihin. Lisäksi nuorten poikien ja miehet ovat hyvin alttiita sairaus nimeltä kivestulehdus, joka aiheuttaa kipua ja turvotusta kiveksissä ja kivespussin ja harvinaisissa tapauksissa hedelmättömyyttä. Myös sikotauti-infektio voi aiheuttaa keskenmenon naisilla 3 ensimmäisen kuukauden aikana.

Vaikka immunisointi vihurirokkoa ja sikotautia suositellaan kaikille henkilöille 12 kuukauden ikäisiä ja vanhempia, se on erityisen tärkeää hedelmällisessä iässä olevia naisia ​​ja henkilöt jotka matkustavat Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jos vihurirokko ja sikotauti-virus rokote elävän on annettava lapselle, lapsen tulee olla vähintään 12 kuukauden ikäisiä. Tämä varmistaa, että rokote on tehokas. Kun lapsi alle 12 kuukauden ikäisiä, vasta äidiltä voi estää rokotteen toimimasta.

Tämä rokote on tarkoitettu annettavaksi vain tai valvonnassa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen.

Päättäessään käyttää rokotetta, riskit ottaen rokotteen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä rokotetta, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio vihurirokkoa ja sikotautia virusrokote eläviä tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tämän rokotteen käyttöä ei suositella vauvoille alle 12 kuukauden iässä. Lapsilla, jotka saivat rokotteen alle 12 kuukauden ikäisiä tulisi saada toinen annos rokotetta 12-15 kuukausi iässä.

Oikea käyttö vihurirokkoa ja sikotautia virusrokote live

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä rokotetta, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Saa tätä rokotetta, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Vastaanottaminen rokotteiden kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa Tämän rokotteen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Annos vihurirokkoa ja sikotautia virusrokote live on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta vihurirokkoa ja sikotautia virusrokote elää. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Älä tulla raskaaksi 3 kuukauden saatuaan vihurirokko ja sikotauti-virus rokote elävän ensin lääkärin kanssa. Ei voi olla mahdollista, että tämä rokote voi aiheuttaa sikiövaurioita.

Kerro lääkärille, että olet saanut tätä rokotetta

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Edellä haittavaikutukset (erityisesti särkyjä tai nivel-) ovat todennäköisempiä aikuisilla, erityisesti naisten.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen vihurirokko ja sikotauti-virus rokote elävän

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Sikotauti Profylaksia ProQuad, tuhkarokkorokotteella / sikotautivirukset rokotteen / vihurirokkorokotteella, M-M-R II

Vihurirokko Profylaksia ProQuad, tuhkarokkorokotteella / sikotautivirukset rokotteen / vihurirokkorokotteella, Meruvax II, M-M-R II

vihurirokko ja sikotauti-virus rokote elävän Side Effects

sikotauti- virus rokote / vihurirokkorokotteella