vihjeitä: ostokset orgaanisen ja kemikaaleja elintarvikkeet-päästä alkuun

Monet ihmiset ovat huolissaan kemikaaleja tai he syövät, joten he ovat siirtymässä luomuruoat tai elintarvikkeet vapaa torjunta, hormoneja tai antibiootteja. Käytä seuraavia vinkkejä vähentää kemikaalien omassa ruokavaliossa.

Jos tarra on tiivisteen ja sanoo “100% orgaaninen,” kaikki aineet ovat orgaanisia. Jos tiiviste ja sana “luonnonmukainen” näytetään, 95% tai enemmän aineet ovat orgaanisia; Älä lankea “luonnollinen” etiketti. Se ei ole sama kuin orgaaninen. USDA vain ohjaa tätä etiketti lihan, siipikarjan ja munat. Silloinkin se tarkoittaa vain sitä, että tuotteet ovat kevyesti käsitelty ja sisällä keinotekoisia ainesosia. Se ei tiedota maatilan käytännöt niiden tuottamiseen; Huomaa, että useimmat jalostetut elintarvikkeet sisältävät muuntogeenisiä organismeja. Jos tarra luettelot soijaöljy, rypsiöljy, soijajauhoa, maissisiirappi, maissijauho, maissitärkkelys, sakkaroosi, soijalesitiini, tai kasviproteiinia, ruoka on todennäköisesti tehty GMO: n avulla.

Liha ja siipikarja merkitty “Ei antibioottiannoksista / USDA prosessi sertifioitu.” Tarrat kuten “Ei antibiootteja” tai “Raised ilman antibiootteja” voi olla tarkka, mutta niitä ei ole todennettu USDA; Maito merkitty “rBGH-vapaa” tai “rBST-vapaa.” Tämä on tuottajan lupauksen, että se ei sisällä näitä keinotekoisia hormoneja; Merkittyjä elintarvikkeita “Ei muuntogeenisiä organismeja.” Mutta ymmärtää, että tämä merkintää ei ole säännelty. Yhdysvalloissa, ostamista orgaaninen on paras tapa välttää muuntogeenisiä organismeja.

Voit olla varma, että ruoka ostat on kemikaaleja, etsi orgaanisten sinetti. Se tarkoittaa, että Yhdysvaltain maatalousministeriön (USDA) on vahvistanut, että elintarvike ei sisällä kemiallisia lannoitteita, torjunta-aineet, rikkakasvien, hormonit, huumeet, tai geneettisesti muunnettuja organismeja (GMO).

Jos luonnonmukaisia ​​tuotteita ei ole saatavilla, etsi

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto