vanhemmuutta lapsen autismin

Jos lapsi – tai lapsen läheinen ystävä tai sukulainen – on juuri saanut autismidiagnoosia, olet luultavasti tunne ymmällään ja hukkua. Se ei ole koskaan helppo oppia, että joku rakastat on vakavia terveydellisiä tai kehitystä kunnossa. Oppiminen kaikki voit noin häiriö – ja mistä saa apua – helpottaa pelkoa ja hämmennystä. Se voi myös tarjota työkaluja sinun täytyy löytää tukea että lasten autismi – ja te – todella tarvitsevat.

Autismi on kehityksen häiriö, joka näkyy varhaislapsuudessa. Autismi on yleisin ehto on liittyvän tähdistö häiriöitä kutsutaan autismin kirjoon, jota kutsutaan myös laaja-alaisen. Muut autismin kirjoon kuuluvat Aspergerin syndrooma ja läpitunkevaa kehityshäiriö, tai PDD. Autismi ja muut autismin kirjoon voi olla vaikea diagnosoida, koska oireet ja aste vajaatoiminta – vaihtelevat lievästä vaikeaan – ovat erilaisia ​​jokaiselle lapselle.

Jotkin ominaisuudet autismi sisältävät

Vaikeissa tapauksissa, autistinen lapsi voi koskaan oppia puhumaan tai silmiin. Mutta monet lasten autismi ja muut autismin kirjoon pystyvät elämään suhteellisen normaalia elämää.

Autismi yleensä näkyy ennen kuin lapsi täyttää 3 vuotta. Joitakin merkkejä autismi voi olla selvää jo 10 12 kuukautta, sekä ainakin 18 kuukautta.

Hyvinkin erilaisia ​​merkkejä ja oireita autististen lasten ovat tyypillisesti

Asiantuntijat eivät tiedä tarkalleen, mikä aiheuttaa autismi. Aiemmin ihmiset syytti vanhemmuuden käytännöt, mikä lisäsi taakkaa syyllisyyden ja häpeän vanhempien jo kamppailee vammainen lapsi. Nykyisin useimmat tutkijat uskovat, että yhdistelmä geneettiset ja ympäristötekijät aiheuttavat autismia.

Viimeaikainen tutkimus vahvistaa useita geneettisiä poikkeavuuksia, jotka voivat alttius joku autismi. Useita geenejä ovat sekaantuneet. Lisäksi, voi olla tai biokemiallisista tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa autismi. Muu tutkimus etsii ympäristön laukaisee, mukaan lukien altistuminen tiettyjen viruksia. Mutta useita kattavia tutkimuksia ovat täysin vääräksi väitetty yhteys rokotteiden ja autismin.

Viime vuosikymmenen aikana on ollut dramaattinen kasvu määrän diagnosoitujen autismi Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Asiantuntijat eivät tiedä, jos tämä johtuu siitä, että sairaus on todella nousussa, tai jos lääkärit ovat yksinkertaisesti diagnosoimaan sitä tehokkaammin. Meidän pitäisi oppia lisää vastauksia kysymyksiin, kuten nämä tulevina vuosina. Tämä johtuu siitä, monet tutkijat tutkivat parhaillaan autismi alkuperästä, esiintyvyys ja hoito.