väistymässä kumit: syyt, hoito, leikkaus, ja ennaltaehkäisy

Oral Health Trends

Gum taantuma on prosessi, jossa marginaali ienkudosta joka ympäröi hampaat kuluu pois, tai vetää takaisin, paljastaen enemmän hampaan tai hampaiden n juuren. Kun purukumi lama tapahtuu, “taskuja” tai aukkoja, muoto hampaiden välissä ja ienrajan, mikä helpottaa tautia aiheuttavia bakteereja rakentaa. Jos jätetään hoitamatta, sidekudoksen ja luuston rakenteet hampaat voivat vaurioitua, ja ne saattavat johtaa hampaiden irtoamiseen.

By Serusha Govende; Huhu: Tiettyjen hammastahnat ja suuvedet voivat kasvattavat menetetty hammas ENIMI; Tiedät, että avain suuri hymy pitää suutasi in huippuluokkaa kunnossa. Paras tapa tehdä se? Ottamalla todella hyvää huolta hammaskiille. Emali on ohut ulkopintaa hampaiden, joka suojaa herkkää kudosten sisällä. Elinikä on chomping ja siemaillen voi värjätä, siru ja kuluttaa että kattavat kuitenkin – ja kun näin tapahtuu, hampaat tulevat erittäin …

Gum taantuma ei ole jotain haluat ohittaa. Jos luulet ikeniä ovat väistymässä, tehdä ajanvarauksen kanssa hammaslääkäri. On hoitoja, jotka voivat korjata purukumi ja estää vahinkoja.

On olemassa useita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa ikeniä heiketä, mukaan lukien

Periodontal sairaudet. Nämä ovat bakteeri ieninfektioissa jotka tuhoavat ienkudosta ja tukiluun jotka pitävät hampaat paikallaan. Gum tauti on tärkein syy ikenet taantuman.

Geeneissä. Jotkut saattavat olla alttiimpia iensairaus. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että 30% väestöstä on saattanut altistua iensairaus, riippumatta siitä kuinka hyvin he hoitavat hampaitaan.

Aggressiivinen hampaiden harjaus. Jos harjata hampaita liian kovaa tai väärin, se voi aiheuttaa kiilteen hampaita kulumista pois ja ikeniä väistyä.

Riittämätön hammashoitoa. Riittämätön harjaus, hammaslangan ja huuhtelu antibakteerista suuvettä helpottaa plakin kääntyvän hammaskivi (hammaskiveä) – kova aine, joka perustuu ja välillä hampaita ja voi poistaa vain ammatillinen hampaiden puhdistus. Se voi johtaa ikenet taantuman.

Hormonaaliset muutokset. Vaihtelut naishormoni tasoilla aikana naisen elinaikana, kuten murrosikä, raskaus ja vaihdevuodet, voi tehdä kumit herkempi ja alttiimpi ikenet taantuman.

Sinä \ ‘ll löytää vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

Olet tällä hetkellä

Vain 18,5% monia ihmisiä maailmassa koskaan hammaslankaa. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Floss poistaa ruokaa loukkuun hampaiden välissä ja poistaa elokuva bakteerien joka muodostaa siellä ennen se kääntyy plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Kokeile hammaslangan vain yhden hampaan päästä alkuun.

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin. Olet puuttuu ulos yksinkertainen tapa tehdä iso ero suun terveyttä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tavoite 3 päivää!

Olet yksi 31% monet ihmiset maailmassa, jotka eivät hammaslankaa päivittäin, mutta olet hyvin matkalla tekemään myönteinen vaikutus hampaita ja ikeniä. Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Tähtää kaikki 7 päivää!

Vain 50,5% monet ihmiset maailmassa hammaslankaa päivittäin, ja hyvä sinulle, että olet yksi niistä! Riippumatta siitä, miten hyvin harjalla, plakin silti muodostaa hampaiden väliin ja pitkin ikeniä. Hammasharja harjakset eivät yksin voi puhdistaa tehokkaasti näiden ahtaissa paikoissa. Hammaslangan poistaa jopa 80% elokuvan, joka kovettuu plakkia, joka voi aiheuttaa ikenien tulehdus (ientulehdus), onteloita, ja hampaiden irtoamiseen. Onnittelut hyvää suun terveyttä tapa!

Löydät vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Oral Health.

LÄHTEET

Dental Association, terveet ihmiset 2010