tutkimus, säteily ja ydin- vastatoimia ohjelma, tus

esittely

ohjelma Highlights

Kuluneen vuosikymmenen aikana, ja varsinkin syyskuun 11. 2001 kasvava terrorismin uhka on tullut ensisijainen kansallisen turvallisuuden prioriteetti. Siellä on myös lisääntynyt tietoisuus siitä, että terroristit saattavat käyttää epätavanomaisia ​​taktiikoita ja aseita, kuten joukkotuhoaseet. Itse asiassa vuoden 1995 hyökkäys Tokion metro järjestelmä Sarin mukana kemiallinen ase, ja vuoden 2001 iskujen, Washington, ja Florida, jossa on erittäin tappava valmistelun pernaruttoitiöitä toimitetaan postin kautta mukana biologinen ase. Määrä tunnettujen terroristijärjestöjen kattavat globaalisti ja korotettua leviämisen ja siirtämisen teknisiä tietoja Internetin kautta esiin mahdollisuuden, että enemmän hyökkäyksiä kemiallisia, biologisia, säteily- tai jopa ydinaseita voi esiintyä tulevina vuosina.

Useat terroriuhka skenaarioita voisi johtaa väestönosat altistuvat ionisoivalle säteilylle. Näitä ovat: saastuminen ruoan tai veden kanssa radioaktiivisen aineen sijoittaminen säteilylähteiden julkisissa paikoissa, räjäyttämistä säteilyä levittävää laitetta (usein kutsutaan RDD tai “likaisen pommin”), joka leviää radioaktiivisia aineita yli asutulla alueella, ja iskut ydinvoimaloiden tai korkean tason ydinjätteen varastotiloja. Pahin skenaario olisi räjäyttämistä ydinräjähteillä, joka aiheuttaa lisäksi valtavaa tuhoa räjähdys ja lämpöä, tuottaisi voimakas puhkeamisen gammasäteilyn ja suuria määriä radioaktiivisia “laskeuma.

Vastata näihin uhkien federalernment on sitoutunut saatavuuden lisäämiseksi lääketieteellisiä vastatoimia, joita voitaisiin käyttää jälkimainingeissa hyökkäyksen johon radioaktiivista materiaalia. Tehtävänä theernment tus) on järjestää perus- ja translationaalisen biolääketieteellisen tutkimuksen kansanterveyden parantamiseksi. Withinernment, theernment on johtaa instituutin kehittämiseen lääketieteellisiä vastatoimia taudinaiheuttajia vastaan, jotka voitaisiin käyttää terroristihyökkäyksen ja tutkimukseen immuuni homeostaasiin ja immuunijärjestelmän palautuminen. Näistä syistä Yhdysvaltain Department of Health and Human Services (HHS) on taskedernment, ja theernment erityisesti kehitysmaiden vankka tutkimusohjelma vauhdittaa ja käyttöön uusia lääketieteellisiä vastatoimia altistumista säteilylle.

Ohjata tutkimusohjelman, theernment on kehittänyt theernment strategian ja tutkimusohjelman Medical vastatoimia säteily- ja ydinuhkien (PDF). Tämä asiakirja on rajoitettu tutkimus, joka johtaa uusia ja tehokkaita lääketieteellisiä vastatoimia arvioida, diagnosoinnin ja hoidon siviilit altistuvat säteilylle ja lieventää haitoilta altistumisen mahdollisimman laajasti. Kysymykset kuten ennallistamismenetelmillä ja ympäristön havaitsemiseen teknologiat käsitellään muissa virastojen, kuten Yhdysvaltain puolustusministeriön ja Yhdysvaltain Department of Homeland Security.

Strateginen suunnitelma ja tutkimuslinjauksissa on tarkoitus yhtenäistää ja vahvistaa säteilyn tiedeyhteisö, edistää lisäämällä yhteistyötä ja helpottaa siirtymistä tutkimuksesta tuote development.ernment työskentelee tiiviisti HHS priorisoida tutkimus- ja kehittämistoimintaa tällä kunnianhimoisen ohjelman resurssit käytettävissä ja yksi osa suurempaa kansallista biodefense tutkimuksen painopisteet. Vuonna 2012 theernment julkaistu theernment strategian ja tutkimusohjelman Medical vastatoimia säteily- ja ydinuhkien Progress Report (PDF). Raportissa käsitellään tutkimuksen edistymisen 2005-2011 ja hahmotellaan suunnitelmat 2012-2016.