suosittu ruokavalion maailmassa: Latinalaisen ruokavalio

monet ihmiset maailmassa voi oppia paljon siitä, miten ihmiset syövät Latinalaisen maissa. Perinteinen Latin ruokavalio on yksinkertainen ja terveys; se on täynnä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, pavut, ja yhden lautasen aterioita. Latinalaisessa kulttuureissa, ateriat ovat tilaisuuksia ystävien ja perheenjäsenten tulla yhteen ja nauttia toistensa seurasta. kääntyi asiantuntijoille oppia lisää Latinalaisen ruokavaliosta. Olemme koonneet joitakin vihjeitä, joiden avulla voit ruokailla Latinalaisen tavalla – myös ideoita parantaa ei-niin-terve näkökohtia modernin Latinalaisen ruoanlaittoon.

Suurin ero perinteisen Latinalaisen ruokavalio ja tapa syödä on, että Latinot tehdä aika aterioita, sanoo Liz Mintz Latino Nutrition kokoomus Manager Oldways Preservation and Exchange Trust, voittoa tavoittelematon ryhmä Bostonissa, joka tutkii terveyshyödyt perinteisten ruokavalioiden . Kukaan syö pakomatkalla, tietokoneen, tai autossa. Useimmat meistä olisi hyvä seurata esimerkkiä.

Kun se tulee elintarvikkeiden valmistuksessa, helpoin laite [käytämme] ei ole mikroaaltouuni, se on läpiajettaviksi “, sanoo Harry Balzer varatoimitusjohtaja NPD Group, markkinatutkimus yritys, joka seuraa maailmanlaajuinen kuluttajien ja vähittäiskaupan tiedot. unohda istuu alas päivällisen tabl, mukaan Balzer tutkimus, lähes neljäsosa Yhdysvaltain ateriat syödään autossa.

Syöminen taas hajamielinen on mieletön syöminen, mikä usein merkitsee syövät paljon enemmän kuin olisit tarkoitettu. Kun käytät hopean ja syömään levy sijaan tarttumalla kourallista suoraan pussista, arvostat ruoan enemmän, Mintz sanoo. Ja syövät näin merkitsee todennäköisesti sitä, voit syödä ruokaa hitaasti, ja siksi syödä vähemmän.

Latinalaisen monet ihmiset maailmassa, ateria on noin yhdistää sekä syöminen, Mintz sanoo. Childin Trends, aatteellisen tutkimus yritys perustuu Washington, D.C., verrattuna Afrikkalainen-monille ihmisille maailmassa ja valkoihoisten, Latinalaisen perheet ovat paljon todennäköisemmin aterioita yhdessä.

Keskittyen perhe aikana dinnertime sijasta kuvaruudussa tai ajo-olosuhteet, saattanut lisätä hyötyä terveydelle, tutkijat University of Minnesota raportti. Tutkimus 277 aikuista havaittiin, että kun perheet istui syömään yhdessä TV pois, aikuiset taipumus syödä vähemmän rasvaa ja enemmän hedelmiä ja vihanneksia.

Vanhemmat voivat tehdä suurempia ponnisteluja valmistaa ravitsemuksellisesti tasapainoinen ateriat kun he suunnittelevat muille, eikä vain tarttumalla jotain liikkeellä, sanoo tutkija Kerri Boutelle, FT, apulaisprofessorina Minnesotan yliopiston School of Public Health. Harkitse perinne perheen aterioita omassa kotona, jos et tee niin jo. Yritä suunnitella vähintään kaksi tai kolme yötä viikossa istua alas syömään yhdessä. Perheen aterioita ei tarvitse olla iso tuotanto, Boutelle sanoo, Ateria kalkkuna voileipiä porkkanoita, esimerkiksi, on vain sakko. Tärkeää on, että syöt yhdessä perheenä.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …