suojaamaan kotiin savua, kaasua, ja palo

Vuonna 2013 yli 3000 ihmistä kuoli ja toinen 15925 ihmistä loukkaantui tulipalossa – valtaosa niistä sisälle taloon.

Janice Graha; Osut yksi niistä iso syntymäpäivät, luultavasti enemmän huolissani ne; ryppyjä kuin noin vähemmän näkyviä ruumiinosia – kuten sydämesi. Mutta recen; tutkimus on todennut, että jokainen vuosikymmen elämäsi on risteyskohta, jossa ne; terveysnäkökohdat pelätä. Mikä parasta, sinun täytyy olla tietoinen thes; kysymyksiä – sillä lääkäri saattaa olla. “Monet lääkärit eivät tunnista ho; paljon naisen riskitekijöitä sydänsairauden kehittyy yli hänen elinaikanaan,” sanovat; Nieca Goldberg, …

On kaksi tärkeää vaiheita voit nyt vähentää merkittävästi perheen riski kuolla tai loukkaantua jos syttyy tulipalo kotona

Getting ulos talosta nopeasti on välttämätöntä, mutta on hyvin vähän aikaa reagoida. Pieni liekki voi muuttua out-of-control palon alle 30 sekuntia. Ja muutamassa minuutissa, koko kodin voidaan palanut pahoin ja myrkyllistä savua.

Fatal tulipalot alkavat usein myöhään illalla tai aikaisin aamulla, kun ihmiset nukkuvat. Oikein toimiva palovaroittimet voi herättää koko perheelle, kun vielä on aikaa päästä ulos talosta. Mukaan Centers for Disease Control, yli kolmasosa palo liittyvät kuolemantapaukset ovat koteja ilman palovaroittimet.

Mutta kun ihmiset kotona ovat tietoisia tuleen, he tarvitsevat myös tietää, mitä tehdä. Ympäristö tulipalon luoma on sekava, disorienting, ja potentiaalisesti tappava. Luominen ja harjoitellaan paeta suunnitelma auttaa kaikkia, myös lapsia, pysyä keskittyneenä, mitä he tarvitsevat päästä pois.

Tavoitteena pakosuunnitelman on varmistaa, että kaikki voivat päästä ulos talosta mahdollisimman nopeasti, jos tulipalon. Voit käyttää paperia luoda pohjapiirros talon ja sitten päättää paras tapa poistua jokaisessa huoneessa. Muista valita kaksi uloskäyntiä kaikista huoneista – ensisijainen exit joka olisi suorin tapa ulos talosta, ja vaihtoehtoinen poistua siltä varalta, että tärkein on estetty tulipalon.