suhde-ipratropiumille

Käyttää Ratio-Ipratropium

Terapeuttinen luokka: Keuhkoputkia laajentava

Farmakologiset Class: Ipratropium

Ipratropium kuuluu perheeseen lääkkeitä kutsutaan keuhkoputkia laajentavia. Keuhkoputkia ovat lääkkeitä, jotka hengitetään suun kautta avata keuhkoputkia (hengitystiehyitä) keuhkoissa.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ipratropiumille lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Ratio-Ipratropium

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta ipratropiumille vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät ipratropiumilla. Se ei voi olla spesifinen Ratio-Ipratropium. Lue huolellisesti.

Tämä lääke yleensä tulee potilasohje. Lue ne huolellisesti ennen lääkkeen käyttöä. Jos et ymmärrä ohjeita tai et ole varma miten käyttää inhalaattorin, kysy lääkäriltäsi näyttää, miten sitä käytetään.

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Älä myöskään lopeta lääkkeen ilman kertoo lääkäriltä. Muuten voi aiheuttaa keuhkojen kunto pahentuvat.

Pidä spray tai liuoksen pois silmistä. Tämä lääke voi aiheuttaa silmien kipua tai epämukavuutta, ärsytystä, näön hämärtyminen, tai alkaa nähdä kehiä tai pariton värejä, kun tarkastellaan asioita. Sulkemalla silmäsi kun olet hengittämisen ipratropiumille voi pitää lääkettä joutumasta silmiin. Jos se koskettaa silmiin, tarkistaa lääkäriltä heti.

Jos lääkkeen päivittäin auttaa hallitsemaan oireita, on otettava säännöllisin välein kertaa niin määrännyt lääkäri.

Käyttäville potilaille ipratropiumilla inhalaatioaerosolilla

Potilaille käyttämällä sisäänhengityksen ratkaisu

Käytä vain merkki lääkkeen että lääkäri määrännyt. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö ipratropiumilla

Säilytä säiliötä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Älä pidä tätä lääkettä autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle tai kylmyydelle. Älä säkissä reikiä kanisteriin tai heittää tuleen, vaikka säiliö on tyhjä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun käytät tätä lääkettä nähdä, jos se toimii kunnolla ja vähentää ei-toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä kerralla, jos oireet eivät lievene 30 minuutin kuluessa käyttäen lääkeannoksen tai jos vointisi huononee.

Käyttäville potilaille ipratropiumilla hengitysteitse ratkaisu

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, nokkosihottumaa, käheys, hengitysvaikeudet, ongelmia nielemisvaikeuksia, tai turvotusta käsien, kasvojen, suun tai kurkun kun käytät tätä lääkettä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Ratio-Ipratropium

Tämä lääke voi aiheuttaa bronkospasmia, mikä tarkoittaa hengitys tai hengityksen vinkuminen pahenee. Bronkospasmia voi olla hengenvaarallinen. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos olet yskää, hengitysvaikeuksia, hengenahdistusta tai hengityksen vinkumista jälkeen lääkkeen käyttämisen.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta, näön hämärtyminen tai vaikeuksia näkemään selvästi. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee muita töitä, jotka vaativat sinua olemaan hereillä, hyvin koordinoitua, tai nähdä hyvin.

Ota kaikki COPD lääkkeitä kuin lääkäri määräsi. Jos käytä mitään kortikosteroidien diabeteslääkkeen kanssa hengitys, pitää käyttää sitä tilauksen lääkäri. Tämä sisältää kortikosteroidilääkkeitä jotka otetaan suun kautta tai hengitettynä (kuten prednisonia, Azmacort® tai Flovent®). Jos jokin keuhkoahtaumataudin lääkkeet eivät tunnu toimivan samoin kuin tavallista, soita lääkärille heti. Älä muuta annosta tai lopeta lääkkeitä kysymättä lääkäriltä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Ratio-Ipratropium Side Effects

ipratropiumille

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Astma prednisoni, montelukasti, Singulair, triamcinolone, deksametasoni, metyyliprednisoloni, ipratropium, Dulera, Xopenex, Decadron, Breo Ellipta, Medrol Dosepak

COPD, Maintenance Spiriva, Symbicort, albuterol, Advair Diskus, Ventolin, ProAir HFA, ipratropium, Xopenex, Proventil, Breo Ellipta, Atrovent, Combivent