sparfloksasiinin

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Käyttää sparfloksasiinin

Kemiallinen luokka: fluorokinoloneihin

Sparfloksasiini toimii tappamalla bakteereita tai estää niiden kasvun. Kuitenkin sparfloksasiinin ei toimi vilustuminen, flunssa, tai muiden virusinfektioiden.

sparfloksasiinin on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sparfloksasiinin seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio sparfloksasiinille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Varovaisuutta suositellaan käyttämään sparfloksasiinin vuonna alle 18-vuotiaille lapsille, koska vastaavia lääkkeitä on todettu aiheuttavan luuston kehityksen ongelmia nuorilla eläimillä. Kuitenkin lääkäri voi halutessaan käyttää sparfloksasiinin jos muita lääkkeitä ei voida käyttää.

sparfloksasiinin on tutkittu vanhuksilla ja ei ole todettu aiheuttavan erilaisia ​​haittavaikutuksia tai muita ongelmia kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Ennen sparfloksasiinin

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät sparfloksasiinina, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä sparfloksasiinin tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä sparfloksasiinin tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä sparfloksasiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön sparfloksasiinin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Sparfloksasiini voidaan ottaa aterian tai tyhjään vatsaan, tai maitotuotteita tai kofeiinia sisältäviä tuotteita.

Juoda runsaasti nestettä, kun hoidetaan sparfloksasiinin. Juomavesi ylimääräinen vesi auttaa estämään joitakin toivottuja vaikutuksia sparfloksasiinin.

sparfloksasiinin toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä tai virtsassa. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa annokset tasaisin aikoina päivällä ja yöllä. Esimerkiksi, jos olet ottaa yhden annoksen päivässä, yritä ottaa se samaan aikaan joka päivä.

Annos sparfloksasiinin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta sparfloksasiinin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää sparfloksasiinin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Jos käytät alumiini-, kalsium-, tai magnesiumia sisältävät antasidit, rautavalmisteita, sukralfaattia tai sinkkiä, älä ota niitä samalla, että otat sparfloksasiinin. On parasta ottaa nämä lääkkeet vähintään 4 tuntia sen jälkeen kun sparfloksasiinin. Nämä lääkkeet voivat pitää sparfloksasiinin toimimasta kunnolla.

Oikea käyttö sparfloksasiinin

Jotkut ihmiset, jotka sparfloksasiinin voivat tulla herkemmäksi auringonvalolle kuin ne ovat normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa vakavia auringon polttama; ihottuma, punoitus, kutina tai värimuutoksia tai näköhäiriöt. Kun aloitat sparfloksasiinin

Jos sinulla on vaikea reaktio auringon, tarkistaa lääkäriltä. Pysy poissa suorasta auringonvalosta ja keinovaloa (esim sunlamp, solarium tai koppi), seuraavan 5 päivää tai kunnes reaktio on pysähtynyt.

Jos saat ihottumaa tai muita merkkejä allergisesta reaktiosta, lopeta sparfloksasiinin ja tarkistaa lääkäriltä.

Sparfloksasiini voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit sparfloksasiinille ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys. Jos nämä reaktiot ovat erityisen kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi.

sparfloksasiinin voi harvoin aiheuttaa tulehduksen tai jopa repiminen jänteen (johto, joka liittää lihaksia luut). Jos saat äkillisen kivun jänne harjoituksen jälkeen (esimerkiksi nilkka, takana polven tai jalan, olkapää, kyynärpää tai ranne), lopeta sparfloksasiinin ja tarkistaa lääkäriltä. Lepo ja eivät käytä kunnes lääkäri on varmistanut, että et ole loukkaantunut tai repeytynyt jänne.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen sparfloksasiinin

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Kun lopetat sparfloksasiinina, se voi silti tuottaa joitakin haittavaikutuksia, jotka tarvitsevat huomiota. Tänä ajan, tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat seuraavia haittavaikutuksia

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

sparfloksasiinin Side Effects

sparfloksasiinin

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Keuhkokuume siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Keuhkoputkentulehdus siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, Augmentin

Lepra, Borderline rifampisiinin, Rifadin, Rimactane