soy (glysiini max) annostelu

Alla annokset perustuvat tieteelliseen tutkimukseen, julkaisuihin, perinteisen käytön tai asiantuntijalausuntojen. Monet yrtit ja lisäravinteet ole testattu, ja turvallisuutta ja tehokkuutta ei voida todistaa. Brands voidaan tehdä eri tavalla, vaihtelevalla ainesosia, jopa saman tuotemerkin. Alla annokset eivät välttämättä koske kaikkia tuotteita. Kannattaa lukea tuotemerkintöjen ja keskustella annoksia pätevän terveydenhuollon tarjoaja ennen hoidon aloittamista.

Soijaproteiini annostelu on kiistanalainen ja johdonmukainen kliinisiä vaikutuksia ovat puuttuneet. Yhdysvalloissa, 25 milligrammaa päivässä soija on hyväksytty laskussa kolesterolia. Rintasyöpään ja eturauhasen syöpä on alhainen Aasiassa, siis ravinnon soija saanti on tutkittu.

Antioksidanttina, 25 grammaa soijaproteiinia yhdessä ravista on otettu suun jopa kahdeksan viikon ajan ja 50 grammaa soija (kinako) on käytetty päivittäin 90 päivän ajan.

Syövän (ennaltaehkäisy ja hoito), 20-58 grammaa soijaproteiinia kuusi viikkoa kuuden kuukauden aikana on otettu suun kautta, myös 8 unssia soijamaitoa Lisäksi on otettu kolme kertaa päivässä 12 kuukauden ajan.

Sydänterveyden, 25-50 grammaa soijaproteiinia (esim Abalon®), ja soija sisältäviä ruokia (kuten tofu ja jogurtti), ja soija elintarvikkeet 40-60mg isoflavones on otettu suun kautta päivittäin 4-52 viikkoa.

Sappikivien ehkäisy, soijaproteiinia on otettu suun kahden viikon ajan.

Sillä kognitiivisia toimintoja, 25,6 grammaa tai tuntematon annos soijaproteiinia, soija täydentää tai soijamaitoa (sisältää 60-160mg isoflavones) on otettu suun kautta päivittäin 3-12 kuukautta.

Crohnin tauti, soija-johdettu proteiini on lisätty standardi enteraaliseen hoitoa neljän viikon ajan.

Sillä syklinen rintojen kipu, 17 grammaa soijaproteiinia juomana on otettu suun kautta kahdesti päivässä kolmen kuukauden ajan.

Diabetes, 11,3-111 grammaa soijaproteiinia tai 0.5-0.8 grammoina kilogrammassa soijaproteiinia (esim Abalon®) on suun kautta otettava päivittäin jaksot neljän viikon neljään vuoteen. Myös fermentoitu soija Touchi teetä on ottanut suun kolme kuukautta, yksi annos 7-10 grammaa soija kuitua tai aterian 10 grammaa soijapolysakkaridi on käytetty yhtenä annoksena, 52 grammaa soija rungon kuitu on ollut otetaan suun päivittäin neljän viikon ajan, ja soijaproteiini ruokavalio on noudatettu kahdeksan viikon ajan.

Sillä parantamiseksi liikunta suorituskykyä, 0,4-1,5 grammaa kilogrammassa soijaproteiinia jaettu on käytetty kerran tai kolme kertaa päivässä 6-8 viikon ajan ja sen rasvattoman soijaproteiinia juoma on otettu suun kautta kahdesti päivässä post-exercise, viisi päivää viikossa 12 viikon ajan.

Fibromyalgia, ravista 20 grammaa soijaproteiinia ja 160 milligrammaa soijaisoflavoni on ottanut suun päivittäin kuuden viikon ajan.

Korkea verenpaine, 15-66 grammaa soijaproteiinia on ottanut suun päivässä 4-52 viikkoa; myös 500 millilitraa soijamaitoa on otettu kahdesti päivässä kolmen kuukauden ajan.

Tulehdus johtuu hemodialyysi, soijaproteiinia on otettu suun kahdeksan viikon ajan.

Raudan puute anemia, kaksi kapselia shoyu polysakkaridien on otettu suun kautta kahdesti päivässä neljän viikon ajan.

Munuaissairaus, seuraavat ruokavalion on noudatettu seitsemän viikosta kuuteen kuukauteen: soijapohjainen kasvis matala-proteiini ruokavalio, 35% soijaproteiini ja 30% vihannesten ruokavalio, ruokavalio, jossa soijaproteiinia puolet päivittäisestä proteiinin saanti.

Alentaa kolesterolia, 11,3-140 grammaa soijaproteiinia on ottanut suun päivittäin 3-52 viikkoa.

Sillä vaihdevuosien oire kuumat aallot, 33,3-134,4 mg soija täydentää, uute, tai proteiinia on ottanut suun päivittäin 12-96 viikkoa. Ruokavalion soija jauhetta (Previna®), joka sisältää 12 milligrammaa soijaproteiinia ja 45 milligrammaa isoflavones on otettu suun kautta kahdesti päivässä 16 viikon ajan. Myös 40-134 milligrammaa soijaisoflavoneja on ottanut suun päivittäin 6-26 viikkoa.

Ei-kuumat aallot vaihdevuosien oireita, soijaproteiinia, soija täydentää tai soijamaitoa (joka sisältää 60-160 milligrammaa isoflavones on otettu päivittäin 3-12 kuukautta myös annos 25 grammaa soijaproteiinia on käytetty jopa 12 kuukaudet.

Metabolisen oireyhtymän, soijaproteiinia on otettu suun kahdeksan viikon sijasta eläinproteiinia.

Sillä motiliteettihäiriöitä, 15 grammaa soijapolysakkaridi kuitu on otettu suun kautta päivittäin jopa 18 päivää.

Nivelrikon, 40 grammaa soijaproteiinia on ottanut suun päivässä kolmen kuukauden ajan.

Osteoporoosin hoidossa 500 millilitraa soijamaitoa on otettu päivittäin 1-2 vuoden ajan, myös 80,4 milligrammaa 40 grammaa soijaproteiinia on otettu päivässä kolmen kuukaudesta yhteen vuoteen.

For kuukautisia edeltävä oireyhtymä (PMS), 30,5 grammaa soijaproteiinia isolaatti on otettu päivittäin seitsemän kuukautta.

Nivelreumaan, soija peptidi on otettu suun neljä viikkoa.

Ihon vaurioita, ihon voide, joka sisältää soijaa ainesosia on levitetään iholle 12 viikkoa.

Sillä selkäydinvamma, 48 grammaa vaniljan makuinen soija juoma on otettu suun kautta.

Laihtuminen, 15 grammaa soijaproteiinia per 1000 kilokaloria on ottanut suun vuorokaudessa enintään 12 viikon ajan (viisi HMR, kolme soija tärisee, tai soijaruokia), neljä kappaletta beeta-conglycin Candy (0,625 grammaa beeta -conglycin per candy) on otettu suun kautta kahdesti päivässä vähentämiseksi sisäelimiin, soija-pohjainen neste kaava kaksi ateriaa päivässä ottanut suun neljä viikkoa soijapohjainen vähäkalorista ruokavaliota on noudatettu kahdeksan viikkoa, viisi elintarvikkeita valmistetaan yksittäisiä soijaproteiinia on kulutettu säilyttämiseksi proteiinin saanti välillä 86-96 grammaa päivässä 30 päivän ajan, 25 milligrammaa soijaisolaatti (joka sisälsi 59% proteiinia) tai soijaa konsentraatti (sisälsi 59,5% proteiinia) on otettu suun kautta kahdesti päivässä 12 viikon ajan.

Soija pidetään yleisesti turvalliseksi syömiseen imeväisille ja lapset mukaan sekä perinteinen tieto ja tutkimus. Johtuen mahdollisesta turvallisuusongelmia, pätevän terveydenhuollon tarjoaja olisi kuultava valittaessa äidinmaidonkorviketta.

Akuutin ripulin imeväisten ja pikkulasten, soy kaava on tutkittu enintään 14 päivää; hyödyntää tuotemerkkejä mukana Nursoy® ja Isomil®.

Voit estää ruoka-allergiat vauvoilla, soija kaava on tutkittu.

Infantiilispasmien koliikki, eri soijamaito kaavat (esim ProSobee®, Soy Enfamil®, Isomil®) on otettu ajaksi 48 tuntia 28 päivää.

Raudan puute anemia, 16 unssi soijapohjaisten kaava on käytetty päivittäin 12 viikon ajan.

Alentaa kolesterolia, lapset ottivat soijaproteiinia suun neljä viikkoa.

Painonnousu vauvoilla, soija kaava on otettu suun yli 6-12 kuukauden aikana.

Tämä näyttöön perustuva monografia valmistettiin Natural Standard Research Collaboration