sotaloli

Jotta minimoida aiheuttamien rytmihäiriöiden, potilaat aloitettu tai aloitetaan uudelleen päälle sotaloli tai muunnettu IV suun kautta hoito tulee sijoittaa vähintään 3 päivää (ylläpito- annos) laitoksessa, joka voi tarjota jatkuvaa sydämen elvytys ja EKG. CrCl olisi laskettava ennen annostelun. Voi aiheuttaa hengenvaarallisia kammiotakykardia liittyy QT-ajan pitenemistä on raportoitu. Älä aloittaa sotaloli hoitoa, jos lähtötilanteen QTc on yli 450 millisekuntia. Jos QT pitkittää 500 millisekuntia tai enemmän, annosta pienennettiin annosvälin pitenemistä, tai hoidon lopettamisen on tarpeen. Säädä annosväli perustuu CrCl.Sotalol markkinoidaan tuotemerkillä Betapace (R) on tarkoitettu hoitoon dokumentoitu hengenvaarallisen kammioarytmiat. Sotaloli markkinoidaan tuotemerkillä Betapace AF (R) on tarkoitettu ylläpitoon normaali sinusrytmi (viive aika uusiutumiseen eteisvärinän tai eteislepatus) potilailla, joilla on oireinen eteisvärinä tai eteislepatus jotka ovat tällä hetkellä sinusrytmiin. Betapace (R) ja Betapace AF (R) ei voi korvata toisiaan, koska merkittäviä eroja merkintöjä (esim merkkejä, potilaan pakkausselosteessa, annostelu hallinnon ja turvaohjeet).

Käyttää sotaloli

Terapeuttinen luokka: Cardiovascular Agent

Farmakologiset luokka: beeta-adrenergisen eston, epäselektiiviset

Sotaloli on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla vaste hermoimpulssien tietyissä kehon osiin, kuten sydän. Tämän seurauksena sydän lyö hitaammin ja säännöllinen rytmi.

sotaloli on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sotalolille seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio sotaloli tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille sotaloli lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen sotaloli

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta sotaloli oraaliliuos vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla sotaloli.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille sotaloli tablettien geriatrisen potilailla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät sotaloli, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä sotaloli, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä sotaloli, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä sotaloli kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön sotaloli. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota sotaloli vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Kun tarjonta sotaloli on vähissä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin etuajassa. Älä anna itsesi loppuu sotaloli.

sotaloli olisi mukana pakkausselosteen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Kolmen ensimmäisen päivän saat sotaloli sairaalassa, jossa sydämen rytmihäiriöitä voidaan tarkkailla.

Mittaa suullinen neste merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Jos käytät myös Antasidi alumiini- tai magnesiumhydroksidin, ota se 2 tuntia ennen tai 2 tuntia sen jälkeen kun sotaloli.

Käytä vain merkki sotaloli, että lääkäri määrännyt. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Annoksen sotaloli on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta sotaloli. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää sotaloli, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö sotaloli

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja varmistaa sotaloli toimii oikein. Veri, virtsa, ja EKG testit tarvitaan tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos sinulla on muutoksia sydämen rytmihäiriöitä. Saatat tuntea huimausta, heikotusta tai saatat olla nopea, jytinä, tai epätasainen syke. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinä tai joku perheessäsi on joskus ollut sydämen rytmin ongelmia, kuten QT-ajan pidentymistä.

sotaloli voi aiheuttaa huimausta. Älä aja tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista ennen kuin tiedät miten sotaloli vaikuttaa sinuun. Stand up hitaasti jos tunnet huimausta tai pyörrytystä.

Älä keskeytä tai lopeta sotaloli ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytät ennen pysäyttämistä, kokonaan. Jotkin sairaudet saattavat pahentua, kun hoito lopetetaan äkillisesti, mikä voi olla vaarallista.

Varotoimet Vaikka käyttäminen sotaloli

Sotaloli voi aiheuttaa sydämen vajaatoimintaa joillakin potilailla. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on rintakipua tai epämukavuutta, laajentuneet kaulan suonet, äärimmäinen väsymys, epäsäännöllinen hengitys, epäsäännöllinen syke, kasvojen turvotus, sormet, jalat tai sääret, tai painonnousu.

sotaloli voi aiheuttaa muutoksia verensokeri. Myös sotaloli voi kattaa enintään oireita alhainen verensokeri, kuten nopea syke. Tarkista lääkäriltä, ​​jos sinulla on näitä ongelmia tai jos huomaat muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testejä.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät sotaloli. Älä lopeta sotaloli ennen leikkausta ilman lääkärin hyväksyntää.

sotaloli voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun kun käytät sotaloli.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

sotaloli Side Effects

sotaloli

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Eteisvärinä Xarelto, digoksiini, diltiatseemi, propranololi, Cardizem, flekainidi, Inderal, rivaroksabaanin

Kammioarytmiaa magnesiumsulfaatilla, asebutololi, Betapace, Sectral, Epsomsuola, tokainidi

Eteislepatus diltiatseemi, Cardizem, flekainidi, Cartia XT, MULTAQ, propafenoni, Rythmol, Tambocor