sotaloli laskimoon

Käyttää sotaloli

Jotta minimoida aiheuttamien rytmihäiriöiden, potilaat aloitettu tai aloitetaan uudelleen päälle sotaloli tai muunnettu IV suun kautta hoito tulee sijoittaa laitos, joka voi tarjota jatkuvaa sydämen valvontaa. Älä aloittaa sotaloli hoitoa, jos lähtötilanteen QTc on yli 450 millisekuntia. Jos QT pitkittää 500 millisekuntia tai enemmän, pienentää annosta, vähentää infuusionopeus tai lopettaa lääkkeen. Säädä annosväli kreatiniinipuhdistuman.

Terapeuttinen luokka: Antiarrhythmic, ryhmä III

Ennen sotaloli

Farmakologiset luokka: beeta-adrenergisen eston, epäselektiiviset

Sotaloli on beetasalpaaja ja rytmihäiriölääkkeet. Se toimii vaikuttamalla vaste hermoimpulssien tietyissä kehon osiin, kuten sydän. Tämän seurauksena sydän lyö hitaammin ja säännöllinen rytmi.

sotaloli on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sotalolille seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio sotaloli tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille sotaloli injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille sotaloli injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien munuaissairaus, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla sotaloli injektio.

Oikea käyttö sotaloli

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat sotaloli, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä sotaloli, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä sotaloli, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä sotaloli kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön sotaloli. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle sotaloli sairaalassa. sotaloli annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos kehittyy kipua tai turvotusta, jossa neula on sijoitettu.

Lääkäri antaa sinulle muutamia annoksia Sotalolin kunnes tilasi paranee, ja vaihtaa sitten voit suullisen lääke, joka toimii samalla tavalla. Jos sinulla on huolissaan tästä, keskustele lääkärin.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä, kun saat sotaloli varmistaa lääkkeen toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Nämä oireet ovat todennäköisempiä, kun alat käyttää sotaloli, tai kun annosta nostetaan. Getting hitaasti saattaa auttaa.

Sotaloli voi aiheuttaa sydämen vajaatoimintaa joillakin potilailla. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on rintakipua tai epämukavuutta, laajentuneet kaulan suonet, äärimmäinen väsymys, epäsäännöllinen hengitys, epäsäännöllinen syke, hengenahdistus, kasvojen, sormet, jalat tai sääret, painonnousua, tai hengityksen vinkuminen.

sotaloli voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun kun saat sotaloli.

sotaloli voi aiheuttaa muutoksia verensokeri. Myös sotaloli voi kattaa enintään oireita alhainen verensokeri, kuten nopea syke. Tarkista lääkäriltä, ​​jos sinulla on näitä ongelmia tai jos huomaat muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testejä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen sotaloli

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

sotaloli Side Effects

Eteisvärinä Xarelto, digoksiini, diltiatseemi, propranololi, Cardizem, sotaloli, flekainidi, Inderal

Kammioarytmiaa sotaloli, magnesiumsulfaatti, asebutololi, Betapace, Sectral, Epsomsuola, tokainidi

Eteislepatus diltiatseemi, Cardizem, sotaloli, flekainidi, Cartia XT, MULTAQ, propafenoni, Rythmol

sotaloli