sivuvaikutukset – delirium

Keskustele rakkaasi lääkäri syiden delirium ja paras tapa hoitaa tai hallita sitä.

Delirium on sekava psyykkinen joka sisältää muutokset tietoisuus, ajattelu, tuomion nukkumistavoissa sekä käyttäytymistä. Vaikka delirium voi tapahtua lopussa elämän, monta jaksoa delirium aiheuttavat lääketieteen tai nestehukka ja ovat palautuvia.

Oireita delirium yleensä äkillisesti (tuntien tai päivien kuluessa) yli lyhyessä ajassa ja voi tulla ja mennä. Vaikka delirium voi erehtyä pitämään masennuksen tai dementian, nämä olosuhteet ovat erilaiset ja ovat erilaisia ​​hoitoja.

Kolme päätyyppiä delirium sisältävät

Terveydenhuollon joukkue pyrkii selville, mikä aiheuttaa delirium, jotta sitä voidaan hoitaa. Syitä delirium voi sisältyä

Varhainen seuranta joku näistä riskitekijöitä delirium voi estää sitä tai anna sen kohdella nopeammin.

Aiheuttamat muutokset delirium saattaa olla ärsyttävää perheenjäsenten ja vaarallista henkilön syöpä, varsinkin jos tuomio vaikuttaa. Ihmiset delirium voidaan todennäköisesti laskea, pysty hallitsemaan virtsarakon ja / tai suoliston, ja todennäköisesti kuivumiseen. Heidän sekavuus saattavat vaikeuttaa keskustella muiden kanssa heidän tarpeensa ja tehdä päätöksiä hoito. Perheenjäsenet ehkä olla enemmän mukana päätöksenteossa.

Vaiheet, jotka voidaan ottaa hoitoon liittyviä oireita delirium sisällyttää

tiivistelmä Delirium tarjoaa enemmän tietoa sillä edellytyksellä, kuten riskitekijöitä, diagnoosi, hoito ja tukihoito lähestymistapoja perheen ja terveydenhuollon tarjoajat. Tarkastele potilas tai terveydenhuollon ammattilainen versio.

Valmistaudu vierailun tekemällä lista kysymyksiä kysyä. Harkitse näiden kysymysten luetteloon