sivextro

Mikä on Sivextro?

Sivextro hoidetaan ihotulehduksia aikuisilla, mukaan lukien “MRSA” staph infektioita.

Vähentää kehittämisen lääkkeille vastustuskykyisten bakteerien ja tehokkuuden säilyttämiseksi Sivextro ja muiden mikrobilääkkeiden huumeita, tätä lääkettä tulee käyttää vain infektioiden hoitoon, jotka ovat osoittautuneet tai voimakkaasti epäillään johtuvan altis bakteereille.

Sivextro tulisi käyttää vain bakteeri-infektioiden hoitoon. Tedizolid ei virusinfektioiden hoitoon (esim flunssan).

Tärkeää tietoa

Vaikka on yhteinen tuntea paremmin aikaisin hoitokuurin Sivextro olisi otettava tarkasti käyttöohjeiden mukaan. Ohita annosta tai täyttämällä koko hoidon voi vähentää tehokkuutta välitöntä hoitoa ja lisätä todennäköisyyttä, että bakteerit kehittävät resistenssin, eikä olla hoidettavissa tulevaisuudessa.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääketieteen etiketissä ja pakkauksessa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat noin kaikki sairaudet, allergiat, ja kaikki lääkkeet käytät.

Sinun ei tule käyttää Sivextro jos olet allerginen tedizolid.

Varmistaaksesi Sivextro on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet hiljattain ollut sairaana kuumeessa, kylmä tai flunssan oireet, yskä, tai kurkkukipu.

Ennen lääkkeen

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Sivextro vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskaaksi lääkkeen käyttämisen.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Tedizolid voivat kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Älä anna tätä lääkettä alle 18 vuotias ilman lääkärin.

Käytä Sivextro täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Suun muotoa Sivextro on tabletti otetaan suun kautta. Voit ottaa tabletin ruoan kanssa tai ilman.

Sivextro injektio annetaan suoneen kautta IV. Saatat näytetään miten käyttää IV kotona. Älä itse pistää lääkkeen, jos et ymmärrä miten antaa injektio ja hävitä käytetyt neulat, IV letkut, ja muita kohteita käytetään pistää lääkettä.

Sivextro injektio on jauhe lääke, joka on sekoitettava nesteeseen (liuotin) käytettäessä IV pussiin ennen sen käyttämistä. Jos käytät injektioita kotona, varmista, että ymmärrät, miten oikein sekoittaa ja tallentaa lääkettä. Käytä vain laimentimen varustettu lääkettä.

Pyörittele varovasti mutta älä ravista sekoitettu lääkettä tai se voi vaahdota. Älä käytä, jos lääke on muuttunut värejä tai on hiukkasia. Soita apteekista uutta lääkettä.

Sekoituksen jälkeen Sivextro injektio, voit tallentaa seos korkeintaan 24 tuntia huoneenlämmössä tai jääkaapissa.

Jokainen kertakäyttöinen injektiopullo (pullo) injektion on yksi käyttöön. Heittää pois yhden käyttökerran jälkeen, vaikka on vielä jonkin verran lääkettä jäljellä sen jälkeen pistosta.

Käytä kertakäyttöistä neulaa ja ruiskua vain kerran. Noudata tahansa valtion tai paikallisten lakien noin heittää pois käytetyt neulat ja ruiskut. Käytä pistonkestävän “terävien” keräysastiaan (kysy apteekista mistä saa yhden ja miten heittää sen pois). Pidä tämä säiliö poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Käytä Sivextro koko määrätyn ajan. Oireet saattavat parantaa ennen infektio on tyhjennettävä. Ohittaminen annostusta lisätä riskiä edelleen infektio, joka on resistentti antibiooteille. Sivextro ei kohdella virusinfektio, kuten flunssa tai flunssan.

Älä anna tätä lääkettä toiselle henkilölle, vaikka niillä on samat oireet teillä.

Säilytettäväksi huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta. Pidä jokainen tabletti sen läpipainopakkauksessa, kunnes olet valmis ottamaan sen. Valmistele Sivextro Pistosannoksen vasta kun olet valmis antamaan pistoksen.

Tavanomainen aikuisen annos bakteeritartunta

Suun kautta: 200 mg suun kautta kerran päivässä 6 päivän ajan; Parenteraalinen: 200 mg laskimoinfuusionopeus kerran päivässä 6 päivän ajan; Kommentit: Annosta ei tarvita vaihdettaessa IV suullinen .; Käyttää: Akuutti bakteerien iho- ja aiheuttamia infektioita herkkiä eristettyjä S. aureus (mukaan lukien metisilliiniresistentti (MRSA) ja metisilliinille herkät (MSSA) isolaatit), S. pyogenes, S. agalactiae, S. anginosus, ja E faecalis .

Ota tai käytä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos seuraava annos on alle 8 tuntia pois. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Miten minun pitäisi ottaa Sivextro?

Antibiootti lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, joka voi olla merkki uusi tartunnan. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai verinen, lopeta Sivextro ja soittaa lääkärille. Älä käytä anti-ripuli lääkettä, ellei lääkäri määrää.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Sivextro: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

ripuli, joka on Hailakka tai bloody

tunnottomuus tai pistely käsissä tai jaloissa; tai

näköhäiriöitä, vaikeaa päänsärkyä tai kipua takana silmiin.

Yhteinen Sivextro haittavaikutuksia ovat

pahoinvointi, oksentelu

päänsärky; tai

huimaus.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Sivextro annosteluohjeitten

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa tedizolid, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

1.01.2014-08-28, 09:53:43.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Mitä pitäisi välttää ottaen Sivextro?

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin, klindamysiini, kefaleksiini, Levaquin, levofloksasiini, Bactrim

Iho ja rakenne infektio siprofloksasiini, atsitromysiini, Augmentin, Zithromax, kefdiniiriksi, keftriaksoni, klaritromysiini, kefuroksiimi, gentamisiini ajankohtainen, Rocephin, amoksisilliini / clavulanate

Sivextro sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Sivextro?

Sivextro (tedizolid)