sitavig

Hallitus hyväksyy Sitavig

Yleisnimi: asikloviiri; Hyväksymispäivä: 12 huhtikuu 2013; Yritys: BioAlliance Pharma SA

Hoito: huuliherpeksen (yskänrokko)

Perustuu omaan Lauriad® teknologiaan, Sitavig tulee muodossa mukoadhesiivisen tabletti, joka potilas paikkoja purukumia ja joka tuottaa korkean pitoisuuden asikloviirin suoraan huuleen paikalle huuliherpeksen infektio. III-vaiheen kansainvälisessä tutkimuksessa 775 potilasta, Sitavig osoitti korkeaa tehoa suhteen parantavaa aikaa yhdellä tabletti sisältää 50 mg asikloviirin ja erinomainen siedettävyysominaisuuksien .; Sen lisäksi sen tehokkuutta, Sitavig tarjoaa ainutlaatuisen huomaamaton ja yksinkertainen muotoilu yhdellä hakemus jakson koko keston, joka edustaa suurta etua potilaille, jotka kärsivät toistuvista herpes haavaumat.

Mikä on Sitavig?

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen

Ennen Sitavig, kerro terveydenhuollon tarjoaja kaikki sairauksia, mukaan lukien, jos

Katso yksityiskohtaiset ohjeet käyttöä varten tietoja siitä, miten käyttää tätä lääkettä.

Sinun tulisi välttää toimintaa, joka voi estää Sitavig tarttumista ikenesi, mukaan lukien: koskettamalla tai painamalla Sitavig jälkeen soveltaa sitä, yllään ylempi hammasproteesit, purukumi, ja harjata hampaita hoidon aikana päivä.

Kuka ei pitäisi käyttää Sitavig?

Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat

Nämä eivät ole kaikkia mahdollisia sivuvaikutuksia Sitavig. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Pidä Sitavig tablettien kuivana.

Pidä Sitavig ja kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta.

Lääkkeet ovat joskus määrätty muihin tarkoituksiin kuin lueteltu pakkausselosteessa. Älä käytä Sitavig varten tila, johon sitä ei ole määrätty. Älä anna tätä lääkettä muille, vaikka heillä olisi samat oireet kuin sinulla. Se voi aiheuttaa haittaa muille. Voit kysyä apteekista tai muulta terveydenhuollon ammattilaiselta tietoa Sitavig joka on kirjoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Vaikuttava aine: asikloviiri

Inaktiivisia ainesosia: hypromelloosi, maitoproteiinitiiviste, natriumlauryylisulfaatti, magnesiumstearaatti, mikrokiteinen selluloosa, povidoni, kolloidinen piidioksidi.

Lue Käyttöohjeet mukana Sitavig ennen kuin alat käyttää sitä. Kerro terveydenhuollon tarjoaja tai apteekkiin, jos sinulla on kysymyksiä.

Tärkeä

Hakeminen Sitavig

Vaihe 1

Ennen kuin hakea Sitavig, on alueen oman ylä ikenet, yläpuolella joko vasemmalle tai oikealle etuhammas. Etuhampaan hammas on hampaan juuri oikealle tai vasemmalle oman kaksi etuhammasta. Tämä on, jos olisi sovellettava bukkaalitabletti.

Vaihe 2

Kuori takaisin kansi läpipainopakkauksen. Ota yksi bukkaalitabletti ulos läpipainopakkauksen. Kun poistettu läpipainopakkauksesta, Sitavig on käytettävä heti. Sitavig on pyöreä toisella puolella ja tasainen toisella puolella.

Vaihe 3

Aseta litteä puoli bukkaalitabletti oman kuivalla sormenpäällä. Levitä pyöreä puoli ylempi ikenet. Litteä puoli on edessään sisällä huulen.

Vaihe 4

Pidä bukkaalitabletti paikallaan kohdistamalla kevyesti sormella ulkopuolelle ylähuuli, alueelle, jossa Sitavig sijoitetaan, 30 sekuntia. Tämä auttaa sen pysykää ikenet.

Miten käytän Sitavig?

Vaihe 5

Jätä bukkaalitabletti paikallaan, kunnes se liukenee.

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Yskänrokko asikloviiri, Valtrex, valacyclovir, Famvirin, famsikloviiri, tetrakaiini ajankohtainen, Denavir, bentsokaiini ajankohtainen, Zovirax Cream, Zovirax voide, Orabase, pensikloviirin ajankohtainen, Xerese, bentsyylialkoholi ajankohtainen, bentso-Jel, Kank-a, Super Dent paikallispuudutusta Gel

Mitä pitäisi välttää?

Sitavig sivuvaikutuksia

Miten tulee säilyttää Sitavig?

Yleistä turvallisen ja tehokkaan käytön Sitavig

Mitkä ovat ainesosat Sitavig?

Käyttöohjeet

Sitavig (asikloviiri)