sitagliptiini ja simvastatiini

Terapeuttinen luokka: antihyperlipideeminen

Käyttää sitagliptiinin ja simvastatiinin

Farmakologiset Class: Sitagliptiinilla

Sitagliptiini on dipeptidyylipeptidaasi-4 (DPP-4) estäjä. Se auttaa hallitsemaan verensokeria lisäämällä aineita elimistössä jotka tekevät haima vapauttaa enemmän insuliinia. Se ilmaisee myös maksan lopettaa sokeria (glukoosia) jos on liikaa sokeria veressä.

Simvastatiini kuuluu lääkeryhmään statiineja. Se toimii vähentää kolesterolin määrää veressä estämällä tuotantoa kolesteroli.

sitagliptiini ja simvastatiini oli saatavissa vain lääkärin määräyksestä. Juvisync ™ tuotetta ei enää markkinoida Yhdysvalloissa 26. syyskuuta 2013, mutta se voi olla saatavilla muissa maissa.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä sitagliptiinin ja simvastatiinin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio sitagliptiinia ja simvastatiinin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille sitagliptiinin ja simvastatiinin yhdistelmää lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen sitagliptiinin ja simvastatiinin

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä sitagliptiinin ja simvastatiinin yhdistelmää vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais- tai lihasten ongelmia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saaneista potilaista sitagliptiinia ja simvastatiinin yhdistelmää.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät sitagliptiinia ja simvastatiinin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä sitagliptiinia ja simvastatiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä sitagliptiinia ja simvastatiinin kanssa on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä sitagliptiinia ja simvastatiinin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä sitagliptiinia ja simvastatiinin kanssa jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät sitagliptiinia ja simvastatiinin, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa Sitagliptiinin käyttöä ja simvastatiinin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota sitagliptiini ja simvastatiinin vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

sitagliptiini ja simvastatiini tulee mukana Lääkitys Guide. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Lääkäri antaa sinulle ohjeita ruokavalion, liikunnan, verensokerin, ja säätämällä annos, kun olet sairas. Noudata huolellisesti lääkärin ohjeita.

Tabletti niellään kokonaisena. Älä riko, murskaa tai pureskella.

Jos käytät diltiatseemi (Cardizem®), dronedaroni (Multaq®) tai verapamiilin (tuotteeseen Calan®, Isoptin®, Verelan®) yhdessä sitagliptiinin ja simvastatiinin, annostasi Juvisync ™ ei saisi olla suurempi kuin 100 milligrammaa (mg) sitagliptiinin ja 10 mg simvastatiinia päivässä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Älä käytä yli 100 mg sitagliptiinia ja 20 mg simvastatiinia vuorokaudessa yhdessä amiodaroni (Cordarone®), amlodipiini (Norvasc®), lomitapide (Juxtapid ™), tai määrässä (Ranexa®). Kun käytetään yhdessä suurempia annoksia Juvisync ™, nämä lääkkeet saattavat lisätä riskiä lihas ja voi aiheuttaa munuaisvaivoja.

Vältä greippimehun juomista, kun olet sitagliptiinia ja simvastatiini. Greippimehu saattavat lisätä riskiä lihas ja voi aiheuttaa munuaisvaivoja.

Älä juo suuria määriä alkoholia Sitagliptiinihoitoa ja simvastatiini. Tämä voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia maksassa.

Annos sitagliptiinin ja simvastatiinin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräisestä annokset sitagliptiinin ja simvastatiinin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Oikea käyttö sitagliptiinin ja simvastatiinin

Jos annos jää sitagliptiinin ja simvastatiinin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä sitagliptiini ja simvastatiinin raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Älä käytä sitagliptiinia ja simvastatiinin jos käytät myös jotakin seuraavista lääkkeistä: boceprevir (Victrelis®), kobisistaatti sisältäviä tuotteita (Stribild®), siklosporiini (Gengraf®, Neoral®, Sandimmune®), danatsoli (Danocrine®), gemfibrotsiili (Lopid®), nefatsodoni (Serzone®), telaprevir (Incivek®), tietyt antibiootit (kuten klaritromysiini, erytromysiini, itrakonatsoli, ketokonatsoli, posakonatsoli, telitromysiini, vorikonatsoli, Nizoral®) tai lääkkeitä HIV / aIDS (esim kuten atatsanaviiri, indinaviiri, nelfinaviiri, ritonaviiri, sakinaviiri, tipranaviiri, Crixivan®, Kaletra®, Lexiva®, Norvir®, Prezista®, Reyataz®). Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä sitagliptiinin ja simvastatiinin yhdistelmä voi lisätä riskiä lihas ja voi aiheuttaa munuaisvaivoja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen sitagliptiinia ja simvastatiinin

Kiinan potilaille, jotka käyttävät suuria määriä niasiinia (suurempi tai yhtä suuri kuin 1 gramma tai 1000 mg päivässä) yhdessä sitagliptiinin ja simvastatiini voi olla lisääntynyt riski lihas. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet kiinalaisia ​​tai kiinalaisia ​​syntyperä ja ottaa suuria määriä niasiinia (Niacor®, Niaspan®). Saatat tarvita erilaisen annoksen Sitagliptiinin ja simvastatiinin.

Soita lääkärille heti, jos sinulla on selittämättömiä lihaskipuja, arkuus tai heikkous, varsinkin jos sinulla on myös poikkeuksellinen väsymys tai kuumetta. Nämä voivat olla oireita vakava lihaksen ongelmia, kuten myopatiaa tai immuunivälitteistä nekrotisoiva myopatia (IMNM). Myopatia on yleisempää silloin, kun suuria simvastatiinin (esim 80 mg) käytetään, mutta jotkut ihmiset saavat myopatian pienemmillä annoksilla.

Soita heti lääkärille, jos sinulla on tumma virtsa, ripuli, kuume, lihaskrampit tai kouristukset, lihaskipu tai jäykkyyttä tai epätavallinen väsymys tai heikkous. Nämä voivat olla oireita vakava lihas ongelma nimeltä rabdomyolyysi, joka voi aiheuttaa munuaisvaivoja.

Soita heti lääkärille, jos sinulla on tumma virtsa, yleinen tunne väsymys tai heikkous, päänsärky, vaalea uloste, ruokahaluttomuus, vatsakipu, oikeassa yläkulmassa vatsakipu, oksentelu, laihtuminen, tai keltainen silmien tai ihoa. Nämä voivat olla oireita maksavauriosta.

Kerro lääkärille heti, jos sinulla on äkillinen ja vaikea vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, kuume, tai huimaus. Nämä voivat olla oireita haimatulehdus (turvotusta ja haimatulehdus).

sitagliptiini ja simvastatiini saattaa aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, mukaan lukien anafylaksia, angioedeema, tai tietyt ihosairaudet (Stevens-Johnsonin oireyhtymä). Nämä reaktiot voivat olla hengenvaarallisia ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, rakkuloita, kuorinta, tai irtoaminen ihoa, kuume tai vilunväristykset, hengitysvaikeuksia tai nielemisvaikeuksia, tai turvotusta käsien, kasvojen, suun tai kurkun kun käytät sitagliptiinin ja simvastatiini.

sitagliptiini ja simvastatiini saattaa aiheuttaa hypoglykemiaa (alhainen verensokeri). Alhainen verensokeri voi myös ilmetä, jos viivyttää tai menetä aterian tai välipalan, liikut tavallista enemmän, juoda alkoholia, ei voi syödä, koska pahoinvointia tai oksentelua, käyttämään tiettyjä lääkkeitä, tai ottaa sitagliptiini toisen tyyppinen diabeteslääke (esim insuliinia, glimepiridi, metformiini tai pioglitatsoni). Oireita alhainen verensokeri on käsiteltävä ennen kuin ne aiheuttavat voit siirtää pois (tajuttomuuden). Ihmiset tuntevat erilaisia ​​oireita alhainen veren sokeria. On tärkeää, että opit mitkä oireet tavallisesti ole niin voit hoitaa sen nopeasti.

sitagliptiini ja simvastatiini Side Effects

simvastatiini / sitagliptiini

Oireita alhainen verensokeri ovat ahdistuneisuus, käyttäytyminen muuttuu samanlainen juopuneet, näön hämärtyminen, kylmä hiki, sekavuus, viileä, kalpea iho, vaikeus ajattelu, uneliaisuus, kova nälkä, nopea syke, päänsärky, jotka edelleen, pahoinvointi, hermostuneisuus, painajaiset , levoton uni, vapina, epäselvä puhe, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Jos oireita alhainen veren sokeria esiintyy, tarkista verensokerisi. Jos sinulla on matala verensokeri, nauti glukoositabletteja tai geeliä, maissisiirappia, hunaja, tai sokeripaloja, tai juoda mehua, ei-ruokavalio virvoitusjuomia, tai sokeria liuotetaan veteen. Glukagoni on lääke, jota käytetään hätätilanteissa, jos vakavia oireita, kuten kouristuksia (kouristuksia) tai tajuttomuus esiintyä. Onko glukagonin kit saatavilla, sekä ruiskulla ja neulalla, ja osaa käyttää sitä. Jäsenet perheesi pitäisi myös osata käyttää glukagonin.

Saattaa olla, kun tarvitset hätätilanteessa apua aiheuttama ongelma diabetes. Sinun täytyy olla valmis näissä hätätilanteissa. On hyvä idea käyttää lääketieteellisen tunnistus (ID) ranneke tai kaulassa ketju aina. Myös kuljettaa henkilökortin lompakossa tai käsilaukussa, jossa sinun on diabetes luettelon kaikista lääkkeistä.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät sitagliptiinia ja simvastatiini. Saatat joutua lopettamaan sitagliptiinia ja simvastatiinin jos olet suuren leikkauksen, loukkaantunut vakavasti, tai jos saat muita vakavia terveysongelmia.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Korkea kolesteroli atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, Zocor, Zetia

Diabetes, tyyppi 2 metformiini, aspartinsuliini, glipitsidi, Januvia, glimepiridi, Victoza

Korkea kolesteroli, familiaalinen Homozygous atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, Zocor, Vytorin

Korkea kolesteroli, familiaalinen Heterozygous atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, Zocor

 tai mennä liittyä simvastatiinin / sitagliptiiniryhmässä tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.