sisäsynnytintulehduksen-mitä lisää riskiä

Naisten terveys Trends

Olet todennäköisesti saada sisäsynnytintulehdus (PID), jos

Zoe Saldana tuntee hänet prioriteetteja. “Ole hyvä ja anteeksi”, hän sanoo kohteliaasti, palaavat hetkeä myöhemmin ja selittää: “Minun oli loppuun föönausta ystävän hiukset. Vaikka olen stylisti kaikille elämässäni”, hän naurahtaa. “Olemme kaikki upeita naisia, ja olen niin ketään kävely ulos ovesta ole etsimässä häntä kuumin ja paras. Jokaisen naisen pitäisi tuntea suurta itsestään, mitä, ja meidän on näytettävä esimerkkiä; Näyttelijä, 36, varmasti tekee osansa. tunnettu hänen hienostunut punainen matto tyyli, …

Joissakin tapauksissa, PID voivat levitä tuberkuloosia bakteereja, jotka ovat levinneet lantion alueella.

PID on harvinainen naisilla, jotka eivät ole seksuaalisesti aktiivisia, ei ole kuukautiset, ovat raskaana, tai on ollut niiden kohtu tai munasarjat poistettu.

Ovat vaarassa sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden (STI). Seksuaalisesti aktiivisia teini-ikäiset ja nuoret naiset ovat korkein sukupuolitautien. Seksiä ilman kondomia kasvattaa riskiä sukupuolitaudeista; On ollut PID ennen. Jos sinulla on ollut PID kerran, sinun synnytyskanavan voi olla vähemmän pystyä taistelemaan uuden infektion takia arpikudoksen aiemmista PID; On ollut klamydia ennen. Toinen infektio voi aiheuttaa enemmän ärsytystä ja lantion elinvaurioita joka on huonompi kuin ensimmäisellä kerralla; Suihku. Lääkärit varoittavat douching, koska se voi aiheuttaa emättimen ja lantion infektioita.

Lähetä itsellesi linkki ladata sovelluksen.

Kaavinta kohdun limakalvo (D & C) tai ottamalla kudosnäyte (biopsia); Asettaminen kierukka. Infektioriskiä voidaan vähentää i; Sinä testataan ja hoidettiin sukupuolitaudeista ja bakteeri vaginosis (jos havaitaan) ennen IUD paikoilleen; Sisäänpistäminen tehdä huolellisesti minimoida mahdollisuus tartunnan (puhdas tekniikka).

Odota…