Sinequan

Masennuslääkkeet lisäsi riskiä itsemurha-ajatusten ja käyttäytymisen lapsilla, nuorilla ja nuorilla aikuisilla lyhyen aikavälin tutkimuksia masennustila (MDD) ja muiden psykiatristen häiriöiden. Lyhytaikainen tutkimukset eivät osoittavat kasvua riski itsetuhoisuuden masennuslääkkeiden verrattuna lumelääkkeeseen aikuisilla yli ikä 24, ja siellä oli vähennä riskiä masennuslääkkeiden verrattuna lumelääkkeeseen aikuisilla vuotiaita 65 tai vanhempi. Tämä riski on tasapainotettu kliininen tarve. Seurata potilaita tarkasti kliinisen tilan huononemisen, suicidality tai outoon käytökseen. Perheet ja huoltajille tulee kertoa, että tarvitaan tiivistä havainnointia ja viestintä lääkemääräyksen. Ei hyväksytty käytettäväksi lapsipotilaille.

Käyttää Sinequan

Terapeuttinen luokka: Masennuslääke

Farmakologiset Class: Masennuslääke, trisykliset

Doxepin on trisyklisiä masennuslääkkeitä (TCA). Se toimii keskushermoston (CNS) nostaa tasoa tiettyjen kemikaalien aivot.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille doxepin kapselit ja ratkaisu masennuksen ja ahdistuksen alle 12-vuotiaita. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Sinequan

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille doksepiini tablettien unettomuuden hoitoon lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta doxepin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin olla ei-toivottuja vaikutuksia (esimerkiksi, sekavuus tai epätavallisia uneliaisuutta) tai ikään liittyvän sydämen, maksan tai munuaisten toimintahäiriöitä, jotka voivat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla doxepin.

Tutkimukset naisilla imettävät ovat osoittaneet haitallisia lapsen vaikutuksia. Vaihtoehtona tälle lääkitystä tulisi määrätä tai lopeta imetyksen aikana lääkkeen käyttämisen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät doxepin. Se ei voi olla nimenomaan Sinequan. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti hyötyä ehdon mahdollisimman paljon. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä lääke tulee Lääkitys Guide. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Jos käytät Sinequan® oraaliliuos tai kapseli kerran päivässä, voit ottaa sen ennen nukkumaanmenoa.

Jos haluat käyttää Sinequan® oraaliliuos

Jos haluat käyttää Silenor® tabletin

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö doxepin

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä, jotta muutoksiin annoksen ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Joillekin lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille, tämä lääke voi lisätä itsemurha-ajatuksia. Kerro lääkärille tai lapsesi lääkäriin heti, jos sinä tai lapsesi alkaa tuntea enemmän masentunut ja on ajatuksia vahingoittaa itseäsi. Ilmoita kaikista epätavallisista ajatuksia tai käyttäytymistä, jotka hämmentävät teitä tai lapsesi, varsinkin jos ne ovat uusia tai pahenevat nopeasti. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinulla tai lapsellasi on univaikeuksia, pahastua helposti, on iso energiankulutuksen kasvusta, tai alkaa toimia holtiton. Kerro myös lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on äkillinen tai vahvoja tunteita, kuten hermostuneisuus, vihainen, levoton, väkivaltainen tai pelottaa. Anna lääkäri tietää, jos sinä tai joku perheessäsi on kaksisuuntainen mielialahäiriö (maanis-depressiivisen sairauden) tai on yrittänyt itsemurhaa.

Älä ota doxepin jos olet ottanut monoamiinioksidaasin (MAO) estäjä (esim isokarboksatsidi [Marplan®], feneltsiini [Nardil®], selegiliini [Eldepryl®], tai tranyylisypromiini [Parnate®]) viimeisen 2 viikon aikana. Jos et, sinulla voi olla sekavuus, agitaatio, levottomuus, maha- tai suolisto-oireita, äkillinen kuume, erittäin korkea verenpaine tai vakava kouristukset.

Jos sinun tai lapsesi käyttävät tätä lääkettä masennus tai ahdistuneisuus, älä lopeta sitä ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Tämä voi auttaa estämään mahdollisen pahenemista kuntoa ja vähentää mahdollisuutta vieroitusoireita, kuten päänsärkyä, pahoinvointia tai yleinen tunne epämukavuutta tai sairaus.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Sinequan

Silenor® tabletit voivat aiheuttaa uneen liittyvä käyttäytyminen, kuten auton ajaminen (uni-ajo), kävely (uni-kävely), seksiä, puheluihin, tai valmistella ja syövät ruokaa nukkuessaan tai ei täysin hereillä. Jos jokin näistä reaktioita, kerro heti lääkärille.

Jos luulet täytyy ottaa Silenor® tabletteja enemmän kuin 10 päivää, keskustele lääkärisi.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille uniseksi. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä lääkkeitä, tai tehdä mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et uneliaisuutta tai ei hälytys.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, allergiat, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tämä vaikutus voi kestää muutaman päivän lopettamisen jälkeen lääkkeen ottamisen. Tarkista lääkärisi kanssa ennen mitään edellä mainituista, kun tai lapsesi käyttävät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet) ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Sinequan Side Effects

Sinequan (doksepiini)

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ahdistus Xanax, Lexapro, Cymbalta, alpratsolaami, atenololi, loratsepaami

Nokkosihottuma promethazine, Zyrtec, loratadiini, Benadryl, setiritsiini, Claritin

Masennus tratsodoni, sertraliini, Zoloft, Lexapro, Cymbalta, Prozac

Masennus Xanax, tratsodoni, sitalopraami, sertraliini, Zoloft, Lexapro