Sinemet 25-100

Käyttää Sinemet 25-100

Terapeuttinen luokka: Parkinsonin taudin

Farmakologiset Luokka: dekarboksylaasiestäjä

Laajennettu versio karbidopa ja levodopa (Rytary®) on myös hoitoon aiheuttama parkinsonismi aivotulehdus, tai aiheuttama parkinsonismi hiilimonoksidia tai mangaanin myrkytys.

Dopamiini on luonnossa esiintyvä aine aivoissa, joka auttaa tarjoamaan siirtojen valvonnasta ja, kuten kävely ja puhuminen. Potilailla, joilla on Parkinsonin tauti, ei ole tarpeeksi dopamiinia joissakin osissa aivoja. Levodopa siirtyy aivoihin ja auttaa korvaamaan puuttuvaa dopamiinia, jonka avulla ihmiset voivat toimia paremmin. Lisäämällä dopamiinin määrää aivoissa, levodopa auttaa hallitsemaan oireita ja auttaa tekemään päivittäistä toimintaa, kuten pukeutuminen, kävely, ja käsittely astiat.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Sinemet 25-100

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille levodopan ja karbidopan yhdistelmä lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Rytary® vanhuksilla.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille Lodosyn® ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, geriatrisen-erityisongelmia ei odoteta rajoittavan hyödyllisyyttä Lodosyn® vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla Lodosyn®.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille karbidopa ja levodopa yhdistelmän geriatrisen potilailla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät karbidopa ja levodopa. Se ei voi olla ominaisia ​​Sinemet 25-100. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri ohjeiden mukaan, ja aina, kun on tarkoitus ottaa sen. On tärkeää, että et lopeta lääkkeen ellei määrännyt lääkäri. On myös tärkeää, ettei aloitat muita lääkkeitä Parkinsonin taudin keskustelematta ensin lääkärin kanssa.

Saatat kokea “tilanvaihtelut” vaikutus loppupuolella annosvälin. Sinun tulee kertoa lääkärille, jos sinulla on ongelmia tämän, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämään. Lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta.

Koska proteiini voi häiritä elimistön vastaus karbidopa ja levodopa, proteiinipitoista ruokavaliota tulisi välttää. Saanti normaalin proteiinin tulisi välein tasaisesti koko päivän, tai otetaan lääkärin ohjeen mukaan.

Jos käytät monivitamiini tabletteja tai aikovat aloittaa niiden ottamisen keskustella ensin lääkärin kanssa. Rautasuolat (vitamiineja) voidaan pitää lääkkeen toimimasta kunnolla.

Sinemet® tabletin tai Parcopa® hajoavan tabletin alkaa vapauttamaan sen ainesosat 30 minuutin kuluttua sen ottamisesta.

Oikea käyttö karbidopan ja levodopan

Niellä laajennettu-release kapselia tai hidastetusti vapauttavan tabletin koko. Älä murskata, halkaista tai pureskella.

Jos sinulla on vaikeuksia niellä laajennettu versio kapselit: Kapselit voidaan avata ja sisältö voidaan ripotellaan 1-2 ruokalusikallista omenasosetta. Tämä seos on nieltävä heti pureskelematta.

Jos käytät hajoavan tabletin, että kätesi ovat kuivat, ennen kuin käsitellä tabletin. Älä poista tabletti pullosta ennen kuin olet valmis ottamaan sen. Aseta tabletti päällä kielen, jossa se sulaa nopeasti.

Käytä vain merkki lääkkeen että lääkäri määrännyt. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Sinemet 25-100

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja sallia muutoksia annoksen ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä ota tätä lääkettä, jos olet ottanut monoamiinioksidaasin (MAO) estäjä (esim feneltsiini, tranyylisypromiini, Nardil®, Parnate®) viimeisen 2 viikon aikana.

Älä lopeta tämän lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytät ennen lopettamista kokonaan.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet ottaa kouristukset (kohtaukset), hengitysvaikeudet, nopea syke, korkea kuume, korkea tai matala verenpaine, lisääntynyt hikoilu, virtsarakon hallinnan, voimakas lihasjäykkyys, epätavallisen kalpea iho, tai väsymys. Nämä voivat olla oireita vakava tila kutsutaan neuroleptioireyhtymäksi (NMS).

Sinemet 25-100 Side Effects

karbidopa / levodopa

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta, unelias, vaikeuksia liikkeitä ohjaavien tai vaikeuksia keskittyä tai näkemästä selvästi. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee muita töitä, jotka vaativat sinua olemaan hereillä, hyvin koordinoitua, tai pysty ajattelemaan tai nähdä hyvin.

On tärkeää, että lääkäri tarkastaa ihosi säännöllisesti merkkejä ihosyöpä kutsutaan melanooma. Jos havaitset epätavallista punainen, ruskea tai mustia pilkkuja iholla, keskustele lääkärin heti.

Jos kehittyy jokin epätavallinen tai epätavallisia ajatuksia ja käyttäytymistä saadessaan tätä lääkettä, muista keskustella lääkärin kanssa. Muut muutokset voivat olla sekavuus, paheneminen masennus, näköharhoja (näkemistä ole olemassa), itsemurha-ajatuksia, ja epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus tai ärtyneisyys.

On mahdollista, että tumma väri (punainen, ruskea tai musta) voi näkyä syljestä, virtsasta, tai hien tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Väri voi aiheuttaa joitakin vaatteita tummumaan. Tämä on normaalia ja mitään syytä huoleen.

On mahdollista, että voit tulla pahoinvointia, varsinkin kun on ensin lääkkeen aloittamista.

Jotkut ihmiset, jotka ovat käyttäneet tätä lääkettä oli epätavallisia muutoksia niiden käyttäytymistä. Keskustele lääkärisi kanssa heti, jos alkaa ottaa ongelmia rahapelit tai lisääntynyt kiinnostus seksiä kun lääkkeen käyttämisen.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Parkinsonin tauti Exelon ropinirolille benztropine, Sinemet pramipeksoli karbidopa / levodopa, amantadiini, Requip

Neuroleptioireyhtymä Sinemet, karbidopa / levodopa, Sinemet CR, Lodosyn, Parcopa

GTP-CH puutos Sinemet, karbidopa / levodopa, Sinemet CR, Lodosyn, Parcopa