simetikoni (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Simetikoni käytetään lievittää kivuliaita oireita liikaa kaasua mahassa ja suolistossa.

Simetikoni voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Kanadalainen Merkki

Simetikoni on saatavilla ilman reseptiä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, simetikoni käytetään tietyillä potilailla ennen seuraavien testien

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tabletti, pureskeltavat, Liquid, Kapseli, siirappi, Jousitus; tabletti, Solution, Kapseli, nesteellä täytettyjä

Tämä lääke on testattu lapsilla, ja tehokkaina annoksina, ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia kuin se aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön simetikonia vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

allergiat

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

pediatrinen

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Tehokkaaseen käyttöön simetikonia

geriatrinen

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset

Ota lääke aterian jälkeen ja nukkumaan mentäessä parhaat tulokset.

Potilaille, jotka saavat pureskeltava tabletti muodossa tätä lääkettä

annostelu

Potilaille, jotka saavat suullisen nestemäisessä muodossa tätä lääkettä

Vastaamaton annos

Vältä elintarvikkeita, jotka näyttävät lisäävän kaasun. Pureskella ruokaa kunnolla ja hitaasti. Vähentää ilman nielemistä välttämällä poreileva, virvokejuomia. Älä tupakoi ennen ateriaa. Kehitetään säännöllistä suolen ja liikkua säännöllisesti. Varmista hoitohenkilökuntaan tietää, jos olet vähäsuolainen, vähän sokeria, tai muu erityinen ruokavalio. Useimmat lääkkeet sisältävät enemmän kuin heidän aktiivista ainesosaa.

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Ei ole ollut mitään yhteistä tai merkittäviä haittavaikutuksia tätä lääkettä. Jos kuitenkin havaitset haittavaikutuksia, tarkistaa lääkäriltä.