simetikoni (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Tehokkaaseen käyttöön simetikonia

Ota lääke aterian jälkeen ja nukkumaan mentäessä parhaat tulokset.

Potilaille, jotka saavat pureskeltava tabletti muodossa tätä lääkettä

Potilaille, jotka saavat suullisen nestemäisessä muodossa tätä lääkettä

Vältä elintarvikkeita, jotka näyttävät lisäävän kaasun. Pureskella ruokaa kunnolla ja hitaasti. Vähentää ilman nielemistä välttämällä poreileva, virvokejuomia. Älä tupakoi ennen ateriaa. Kehitetään säännöllistä suolen ja liikkua säännöllisesti. Varmista hoitohenkilökuntaan tietää, jos olet vähäsuolainen, vähän sokeria, tai muu erityinen ruokavalio. Useimmat lääkkeet sisältävät enemmän kuin heidän aktiivista ainesosaa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.