siltuximab (laskimoon) varotoimenpiteet

Jos käytät tätä lääkettä pitkään, se on hyvin tärkeää, että lääkäri tarkastaa sinut säännöllisesti vierailuja mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Varmista, että lääkäri tietää, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta. Sinun täytyy käyttää tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi hoidon aikana ja 3 kuukauden kuluttua viimeisen annoksen tätä lääkettä.

Kehosi kykyä taistella infektiota saattaa heikentyä, kun käytät siltuximab. On erittäin tärkeää, että soittaa lääkärille on ensimmäinen merkki tahansa infektio. Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista saadessaan tätä lääkettä: kuume, vilunväristykset, yskä, flunssan kaltaiset oireet, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Samalla kun hoidetaan siltuximab, ei ole mitään immunisointia (rokotteet) ilman lääkärin hyväksyntää. Elävän rokotteen ei pidä antaa tätä lääkettä tai pian sen jälkeen, kun sen vastaan.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion kutsutaan anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun kun saat tätä lääkettä.

Siltuximab voi aiheuttaa infuusioreaktio kun saat sitä tai heti infuusion päättyy. Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle heti, jos olet selkäkipu, rintakipu tai epämiellyttävä tunne, nopea tai epätasainen syke, pahoinvointia tai oksentelua, hengitysvaikeuksia tai kasvojen punoitus, niska, käsivarret ja rintakehän yläosaan.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ruoansulatuskanavan perforaatio. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on jokin seuraavista oireista: voimakas vatsakipu tai vatsakipu tai krampit, verinen, musta, tai tervainen ulosteet, tai oksentelua materiaalia, joka näyttää kahvinporot.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.