siitepölyä allergeeni ote

Siitepölyä allergeeni ote voi aiheuttaa vakavia ja joskus hengenvaarallisia allergisia reaktioita. Älä ota siitepölyä allergeeniuutteen jos sinulla on vaikea tai hallitsematon astma. Kun olet ottanut ensimmäisen annoksen siitepölyä allergeeni ote, lääkäri katselee ja tarkasti vähintään 30 minuutin ajan. Lääkärin tulisi antaa sinulle toista lääkettä (adrenaliini) ja käyttää tapauksissa allergisen reaktion. Varmista, että tiedät, miten ja milloin sitä käytetään. Kerro lääkärille, jos käytät beetasalpaajaa (esim metoprololi). Adrenaliini ei ehkä toimi niin hyvin, jos käytät beetasalpaajaa. Keskustele kysyttävää lääkäriltä.

Allergioiden hoitoon aiheuttama siitepölyä.

Siitepölyä allergeeni ote on allergeeni ote. Kuinka se toimii ei ole tiedossa.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat vuorovaikutuksessa siitepölyä allergeeni ote. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa siitepölyä allergeeni ote. Kuitenkaan mitään erityistä vuorovaikutusta siitepölyä allergeeniuutteen tunnetaan tällä hetkellä.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos siitepölyä allergeeni ote voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä siitepölyä allergeenien uutetta lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää siitepölyä allergeeni ote.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Kutina korvaan, suun tai kielen; tunnottomuus tai pistely suussa; kurkun ärsytys.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa tai kurkussa, turvotus suun, kasvojen, huulten, kurkun tai kielen); rintakipu; huimaus tai pyörtyminen; nopea tai heikko syke; punoitus; närästys; kipu nielemisvaikeuksia; vakavaa tai jatkuvaa yskä; vaikeaa tai jatkuvaa ripulia, vatsakipua tai kipua, tai oksentelua; vakavia tai pysyviä suun tai kurkun ärsytystä; hengenahdistus tai hengityksen vinkuminen; vaikeuksia puhua tai nielemisvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.

Säilytä siitepölyä allergeeni ote alkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C). Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä siitepölyä allergeeni ote poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa siitepölyä allergeeniuutteen tai muuta lääkettä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa siitepölyä allergeeni ote. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, joita voidaan soveltaa siitepölyä allergeeni ote. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy puhua terveydenhuollon tarjoaja täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä siitepölyä allergeeni ote.