sensipar: käyttötarkoituksiin, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Sensipar?

Sensipar hoidetaan hyperparatyreoosin (yliaktiivinen toiminta lisäkilpirauhasten) henkilöille, jotka ovat pitkän aikavälin dialyysi munuaissairaus.

Sensipar on myös hoitoon hyperkalsemia (korkea kalsiumpitoisuus veressä) ihmisillä, joilla syöpä lisäkilpirauhasen, ja ihmisillä, joilla on yliaktiivinen lisäkilpirauhasten, joita ei voida hoitaa kirurgisesti.

Sinun ei pitäisi ottaa Sensipar jos on alhainen veren kalsiumpitoisuuden (hypokalsemia).

Tärkeää tietoa

Ennen kuin otat Sensipar, kerro lääkärille, jos sinulla on korkea verenpaine, sydänsairaus, sydämen vajaatoiminta, sydämen rytmihäiriöistä, maksasairaus tai on ollut kouristuksia.

Sensipar toimii parhaiten, jos otat sen ruoan kanssa tai pian sen jälkeen syöminen aterian. Älä murskata tai rikkoa tabletti. Nielemään pilleri koko.

Soita lääkäriltä kerralla, jos on vakava sivuvaikutus kuten puutumista tai kihelmöintiä ympärillä suussa, nopea tai hidas sydämen syke, lihasten kireys tai supistuminen, epätavallisen voimakkaat refleksit, kouristelu tunne hengästyneenä, turvotus, nopea painonnousu, tai tunne, kuten voisivat kulkea ulos.

Voit olla varma Sensipar auttaa ehdon, oman veren ehkä testata usein. Käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla.

Ennen lääkkeen

Sinun ei tule käyttää Sensipar jos olet allerginen sinakalseetille, tai jos

alhainen veren kalsiumpitoisuuden (hypokalsemia).

Varmistaaksesi Sensipar on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

korkea tai matala verenpaine

sydänsairaus, sydämen vajaatoiminta, sydämen rytmihäiriöitä

maksasairaus

historia tai kouristuksia; tai

jos sinulla on munuaissairaus ja et ole dialyysihoitoa.

Ei tiedetä, onko Sensipar vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Ei tiedetä, onko sinakalseettiin joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää, kun käytät tätä lääkettä.

Sensipar ei ole hyväksytty käytettäväksi kaikille alle 18-vuotias.

Toteutettava Sensipar täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Lääkäri voi toisinaan muuttaa annoksen varmista, että saat parhaat tulokset. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Sensipar toimii parhaiten, jos otat sen ruoan kanssa tai pian sen jälkeen syöminen aterian.

Älä murskata tai rikkoa tabletti. Nielemään pilleri koko.

Ollakseen varma kalsiumin ja fosforin pitoisuudet eivät saa liian alhainen, veren täytyy testata 1 viikon kuluttua aloitat Sensipar tai aina, kun annosta muutetaan. Saatat myös verikokeita säännöllisesti hoidon aikana.

Säilytä huoneenlämmössä pois kosteutta, valoa ja lämpöä.

Tavanomainen aikuisen annos Sekundaarinen hyperparatyreoosi

Aloitusannos: 30 mg suun kautta kerran päivässä (sinakalseettiin tulee suurentaa ei useammin kuin joka 2-4 viikko kautta peräkkäinen annoksilla 30, 60, 90, 120, ja 180 mg suun kautta kerran vuorokaudessa) .; Ylläpitoannos: 30-180 mg suun kautta kerran päivässä; Suurin annos: 180 mg kerran vuorokaudessa; Hyväksytty käyttöaihe: Toissijainen hyperparatyreoosi potilailla, joilla on krooninen munuaissairaus dialyysihoitoa

Tavanomainen aikuisen annos pahanlaatuinen hyperkalsemia

Miten minun pitäisi ottaa Sensipar?

Aloitusannos: 30 mg suun kautta kahdesti vuorokaudessa (titrataan annos joka 2-4 viikko seuraavaa järjestystä noudattaen: 30 mg kahdesti vuorokaudessa, 60 mg kahdesti vuorokaudessa, 90 mg kahdesti vuorokaudessa ja 90 mg 3 tai 4 kertaa päivässä) .; Ylläpitoannos: 60 mg: sta 360 mg suun kautta vuorokaudessa; Suurin annos: 90 mg neljä kertaa päivässä; Hyväksytty käyttöaihe: Lisäkilpirauhasen syöpä ja primaarinen hyperparatyreoosi, jotka eivät kykene läpikäymään lisäkilpirauhasen

Tavanomainen aikuisen annos Ensisijainen hyperparatyreoosi

Aloitusannos: 30 mg suun kautta kahdesti vuorokaudessa (titrataan annos joka 2-4 viikko seuraavaa järjestystä noudattaen: 30 mg kahdesti vuorokaudessa, 60 mg kahdesti vuorokaudessa, 90 mg kahdesti vuorokaudessa ja 90 mg 3 tai 4 kertaa päivässä) .; Ylläpitoannos: 60 mg: sta 360 mg suun kautta vuorokaudessa; Suurin annos: 90 mg neljä kertaa päivässä; Hyväksytty käyttöaihe: Lisäkilpirauhasen syöpä ja primaarinen hyperparatyreoosi, jotka eivät kykene läpikäymään lisäkilpirauhasen

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Noudata lääkärisi ohjeita siitä mitään rajoituksia elintarvikkeiden, juomien tai aktiivisuutta.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Sensipar: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

tunnottomuus tai kihelmöintiä tunne ympärillä suussa

lihaskipu, karheutta tai supistuminen

takavarikko (kouristukset); tai

hengenahdistus (jopa lievä rasituksessa), turvotus, nopea painonnousu.

Sensipar annosteluohjeitten

Yhteinen Sensipar haittavaikutuksia ovat

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

pahoinvointi; tai

oksentelu.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Monet lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa sinakalseetin. Tämä sisältää reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Sensipar. Anna luettelo kaikista lääkkeistä tahansa terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.

Mitä pitäisi välttää ottaen Sensipar?

6.02.2015-06-11, 01:21:19

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Ensisijainen hyperparatyreoosi sinakalseetti

Sekundaarinen hyperparatyreoosi Zemplar sinakalseettiannos, parikalsitolia, Hectorol, doxercalciferol

Pahanlaatuinen hyperkalsemia prednisoni, deksametasoni, Decadron, Xgeva, Reclast, Zometa, denosumabi

Sensipar sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Sensipar?

Sensipar (sinakalseetti)