senatec ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: Anestesia, Amino Amidin yhdistelmä

Käyttää Senatec

Kemiallinen luokka: Amino Amidi

Tämä lääke on saatavissa vain hammaslääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille lidokaiinin ja prilokaiinin parodontologisen geeli lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä lidokaiinin ja prilokaiinin parodontologisen geeli vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais- tai maksasairaus, joka saattaa edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saaneista potilaista lidokaiinin ja prilokaiinin periodontal geeli.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Senatec

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät lidokaiinia. Se ei voi olla nimenomaan Senatec. Lue huolellisesti.

Hammaslääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä toimistossa tai klinikalla asetus. Lääkettä käytetään kumit käyttämällä erityistä annostelija.

On erittäin tärkeää, että hammaslääkäri tarkistaa teitä tarkasti mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro hammaslääkäri heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, ongelmia nielemisvaikeuksia, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa harvinaisen, mutta vakava verisairaus nimeltään methemoglobinemian. Soita hammaslääkäri heti, jos sinulle kehittyy sininen tai sinertävä violetti väri huulilla, kynnet, tai ihon tai päänsärkyä, huimausta, pyörtymistä, uneliaisuutta, tai hengitysvaikeudet jälkeen saat tätä lääkettä.

Sinä aikana, ikenet tuntuu tunnoton, vakava vamma voi esiintyä. Ole erityisen varovainen, jotta vältetään vahinkoa kunnes puutuminen kuluu pois ja sinulla on normaali tunne alueella. Vältä elintarvikkeita tai nesteitä, jotka ovat hyvin kuumia tai hyvin kylmä. Älä pureskella purukumia tai ruokaa samalla kun suu tuntuu tunnoton. Voit vahingossa purra kielen tai sisäpuolelle posket.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

Oikea käyttö lidokaiinin

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Anestesia fentanyyli, lidokaiini, Hyoskyamiini, ketamiini, propofoli, Levsin, glykopyrrolaatti suksinyylikoliinin, Robinul, Stadol, butorfanoli, Nubain, rokuroniumia, EMLA, bentsokaiini ajankohtainen, Talwin, nalbufiini, Diprivan, etomidaatti, pentatsosiinin, Xylocaine Jelly, halotaani, sevofluraani

 tai mennä liittyä lidokaiini / prilokaiini tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Senatec

Senatec Side Effects

lidokaiini / prilokaiini ajankohtainen