selegiliini (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

On parasta ottaa kapseleita tai tabletteja aamulla aikana aamiaisen ja lounaan. Sinun ei pitäisi käyttää sitä illallisen, koska sinulla voi olla ongelmia nukkumassa.

Jos käytät hajoavan tabletin, että kätesi ovat kuivat, ennen kuin käsitellä tabletin. Älä avaa läpipainopakkausta, joka sisältää tabletin ennen kuin olet valmis ottamaan sen. Tabletti otetaan pakkauksestaan ​​avaamalla takaa folio, sitten kun tabletti ulos. Älä paina tablettia folion läpi. Älä riko tai jakaa tabletin. Aseta tabletin päällä kielen, jossa se sulaa nopeasti. Älä syö ruokaa tai juomaa nesteiden 5 minuuttia ennen tai jälkeen lääkkeen. On parasta käyttää tätä lääkettä ennen aamiaista.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

varastointi

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.