SE-donna pb hyos

Terapeuttinen luokka: Antimuskariinisesti Yhdistelmä

Käyttää Se-Donna PB Hyos

Farmakologiset Class: Atropiini

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vakavia haittavaikutuksia saattaa olla todennäköisempää lapsilla, etenkin spastinen halvaus tai aivovaurio. Epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus, levottomuus, tai ärtyneisyys ja epätavallinen lämpöä, kuivuus ja punoitus ovat todennäköisempiä lapsilla, jotka ovat yleensä herkempiä vaikutuksia belladonna alkaloideja. Myös silloin, kun belladonna alkaloideja annetaan lapsille lämpimällä säällä, nopeasti kehon lämpötilan nousu saattaa esiintyä. Lisäksi barbituraatin tässä lääke voi aiheuttaa lasten tulla hyperaktiivinen.

Sekavuus tai muistin menetys, ummetus, vaikea virtsaaminen, uneliaisuus, suun kuivuminen, nenän, kurkun tai ihon ja epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus, levottomuus, tai ärtyneisyys voivat olla todennäköisempää iäkkäillä, jotka ovat yleensä herkempiä kuin nuoremmat aikuiset vaikutuksille belladonna alkaloidit ja barbituraatit. Lisäksi, silmien kipu voi esiintyä, joka voi olla merkki glaukooma.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Se-Donna PB Hyos

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät belladonna alkaloideja ja fenobarbitaali. Se ei voi olla spesifinen Se-Donna PB Hyos. Lue huolellisesti.

Ota lääke noin 30 minuuttia 1 tunti ennen ateriaa, ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Älä ota tätä lääkettä 1 tunnin kuluessa antasidien tai lääkettä ripuliin. Kun ne liian lähekkäin tekee belladonna alkaloidien tehottomampi.

Belladonna alkaloidit usein hiosta vähemmän, mikä aiheuttaa kehon lämpötila kasvaa. Ole erityisen varovainen, ettei ylikuumene harjoituksen aikana tai kuumalla säällä kun olet lääkkeen ottamisen, sillä ylikuumeneminen voi mahdollisesti johtaa lämpöhalvaus. Tämä on erityisen tärkeää lapsilla ottaen belladonna-alkaloideja.

Oikea käyttö belladonna alkaloidit ja fenobarbitaali

Tämä lääke voi aiheuttaa silmien herkistyminen valolle kuin ne ovat normaalisti. Aurinkolasit ja välttämällä liiallista altistumista kirkkaalle valolle voi auttaa vähentämään epämukavuus.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille olla näön hämärtyminen tai tulla uneliaisuutta, huimausta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana eikä näe hyvin.

Tämä lääke voi aiheuttaa suun kuivumista, nenän tai kurkun. Tilapäisestä helpotusta suun kuivuminen, käyttö sokerittomia makeisia tai purukumia, sulattaa bittiä jäätä suussa, tai käytä sylki korvike. Jos suussa edelleen tuntea kuivua yli 2 viikkoa, kysy hammaslääkäri. Jatkuvat suun kuivuminen saattaa lisätä hammassairaus, kuten karies, iensairaus, ja sieni-infektiot.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Se-Donna PB Hyos

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Ärtyvän suolen oireyhtymä disyklomiinia, Bentyl, Amitiza, Hyoskyamiini, Metamucil, Levsin, Librax, psyllium, Donnatal, lubiprostone, alosetroni, chlordiazepoxide / klidiniumbromidi, Lotronex, Anaspaz, Levsin SL, Levbid, Antispasmodic, Hyosyne, Konsyl, Symax Duotab, Levsinex, Reguloid , HyoMax, Cystospaz

Se-Donna PB Hyos Side Effects

Se-Donna PB HYOS (atropiini / Hyoskyamiini / fenobarbitaali / skopolamiini)