sclerosol intrapleural

Terapeuttinen luokka: sklerosoiva Agent

Käyttää Sclerosol intrapleural

Saatat olla perehtynyt talkkia käytetään ainesosana pölytysjauheissa (talkki). Talkki käytetään estämään nesteen kertyminen keuhkoihin on erikois- talkin joka on steriloitu (valmistettu alkio-vapaa).

Tämä lääke on annettava vain lääkäri.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset käyttö talkkia alueella keuhkojen ympärille on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja vertaamalla tätä käyttöä talkkia kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole tietoa vertaamalla tätä käyttöä talkkia vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen Sclerosol intrapleural

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Jotkut näistä haittavaikutuksista voi johtua jonka putki sijoitetaan rintaa tai muita menettelyjä, jotka tehtiin ajankohtana talkki käytettiin, sekä talkki. Muita haittavaikutuksia ei ole lueteltu edellä voi myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, tarkistaa lääkäriltä.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Pleuraeffuusio doksisykliini, Vibramycin, Doryx, Monodox, Vibra-Tabs, Morgidox

 tai mennä liittyä Sclerosol tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Oikea käyttö Sclerosol intrapleural

Sclerosol intrapleural Side Effects

Sclerosol (steriili talkki)