sanctura: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Sanctura?

Sanctura hoidetaan yliaktiivisen rakon oireita virtsankarkailun, taajuus, ja kiireellisyys.

Sanctura voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Sinun ei pitäisi ottaa Sanctura jos olet allerginen trospiumryhmässä, tai jos sinulla on hoitamaton tai kontrolloimaton ahdaskulmaglaukooma, tukos ruoansulatuskanavan, tai jos et pysty virtsaamaan. Ota Sanctura tyhjään vatsaan, vähintään 1 tunti ennen ateriaa. Älä juo alkoholia kuluessa 2 tuntia ennen tai jälkeen ottaa Sanctura. Alkoholin nauttiminen voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia trospiumryhmässä.

Tärkeää tietoa

Sanctura voi aiheuttaa näön hämärtymistä ja voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan valppaana ja nähdä selvästi.

Vältä tulossa ylikuumentunut tai kuivattu harjoituksen aikana ja kuumalla säällä. Sanctura voi vähentää hikoilua, mikä helpottaa voit olla lämpöhalvaus. Juoda runsaasti nestettä, kun käytät tätä lääkettä.

Ennen Sanctura, kerro lääkärille, jos käytät säännöllisesti muita lääkkeitä, jotka aiheuttaa väsymystä (kuten kylmä- tai allergialääkkeitä, rauhoittavien lääkkeiden, huumausaineiden kipua lääketieteen, unilääkkeet, lihas relaxers, ja lääketieteen Takavarikot, masennus tai ahdistuneisuus). Ne voivat lisätä väsymys aiheuttamaa trospiumryhmässä.

Sinun ei tule käyttää Sanctura jos olet allerginen trospiumryhmässä, tai jos

Ennen lääkkeen

hoitamaton tai kontrolloimaton ahdaskulmaglaukooma

tukos ruoansulatuskanavan; tai

jos et pysty virtsaamaan.

Voit varmistaa, että voit turvallisesti ottaa Sanctura, kerro lääkärille, jos sinulla on jokin näistä ehdoista

silmänpainetauti

maksasairaus

munuaissairaus

vatsaan tai suoliston häiriö, kuten haavainen paksusuolen tulehdus

lihasoireita kuten myasthenia gravis; tai

laajentuneen eturauhasen.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Sanctura vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Ei tiedetä, onko trospiumryhmässä joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Sanctura ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Vanhemmat ihmiset saattavat todennäköisemmin olla haittavaikutuksia tätä lääkettä.

Toteutettava Sanctura täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä ota suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti etiketissä.

Ota Sanctura tyhjään vatsaan, vähintään 1 tunti ennen ateriaa. Laajennettu versio trospiumryhmässä (Sanctura XR) otetaan kerran aamu, vähintään 1 tunti ennen ateriaa. Älä murskata, pureskella, jakaa tai avaa laajennettu versio kapseli. Niele se kokonaisena. Breaking tai avaamisesta pilleri voi aiheuttaa liian paljon huumetta vapautua kerralla.

Säilytä Sanctura huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta.

Ota unohtunut annos 1 tunti ennen seuraavaa ateriaa. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Miten minun pitäisi ottaa Sanctura?

Yliannostus oireet voivat olla vaikea muodot joidenkin sivuvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

Sanctura voi aiheuttaa näön hämärtymistä ja voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan valppaana ja nähdä selvästi. Älä juo alkoholia kuluessa 2 tuntia ennen tai jälkeen ottaa Sanctura. Alkoholin nauttiminen voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia trospiumryhmässä.

Vältä tulossa ylikuumentunut tai kuivattu harjoituksen aikana ja kuumalla säällä. Sanctura voi vähentää hikoilua, mikä helpottaa voit olla lämpöhalvaus. Juoda runsaasti nestettä, kun käytät tätä lääkettä.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Sanctura: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta Sanctura ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos on vakava sivuvaikutus kuten

kova mahakipu tai turvotus

vaikea ummetus

virtsaamista pienempi kuin tavallisesti tai ei lainkaan; tai

sekavuus, aistiharhat.

Vähemmän vakavia Sanctura haittavaikutuksia voivat olla

suun tai kurkun

päänsärky

lievä ummetus

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

vatsavaivat, kaasu

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

huimaus, uneliaisuus, tai

kuivat silmät.

Mitä pitäisi välttää?

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Ennen Sanctura, kerro lääkärille, jos käytät säännöllisesti muita lääkkeitä, jotka aiheuttaa väsymystä (kuten kylmä- tai allergialääkkeitä, rauhoittavien lääkkeiden, huumausaineiden kipua lääketieteen, unilääkkeet, lihas relaxers, ja lääketieteen Takavarikot, masennus tai ahdistuneisuus). Ne voivat lisätä väsymys aiheuttamaa Sanctura.

Sanctura sivuvaikutuksia

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti

atropiini (Atreza, Sal-Tropiini, ja muut)

belladonna (Donnatal, ja muut)

benztropine (Cogentin)

Dimenhydrinate (Dramamine)

metformiini (Actoplus Met, Avandamet, Glucophage, Glucovance, Janumet, Kombiglyze, Metaglip, PrandiMet)

morfiini (Kadian, MS Contin, Oramorph)

prokaiiniamidi (Procanbid, Pronestyl)

tenofoviiri (Viread)

vankomysiini (Vancocin)

bronchodilators kuten ipratropiumille (Atrovent) tai tiotropiumiin (Spiriva)

virtsarakon tai virtsateiden lääkkeet kuten darifenasiinilla (Enablex), flavoksaatti (Urispas), oksibutyniini (Ditropan, Oxytrol), tolterodiini (Detrol), tai solifenasiinin (Vesicare)

ärtyvän suolen lääkkeet kuten disyklomiinin (Bentyl), Hyoskyamiini (Hyomax), tai propanteliinibromidi (Pro Banthine); tai

haavauma lääkkeitä kuten glykopyrrolaattikoostumusten (Robinul) tai mepenzolate (Cantil).

Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja muut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Sanctura. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

3.02.2012-08-21, 10:44:22.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Inkontinenssi oksibutyniini, Vesicare, tolterodiini, Ditropan, Detrol TOVIAZ, Enablex, Detrol LA, trospiumryhmässä solifenasiini, darifenasiinin Ditropan XL

Yliaktiivinen rakko oksibutyniini, Myrbetriq, Vesicare, tolterodiini, Ditropan, Detrol TOVIAZ, Botox, Enablex, Detrol LA, trospiumryhmässä solifenasiini

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Sanctura?

Sanctura (trospiumryhmässä)