salisyylihappoa (paikallista reittiä) kuvaus ja tuotenimiä

Salisyylihappoa ajankohtainen hoidetaan monia ihosairauksia, kuten aknea, hilse, psoriaasi, seborrooinen ihottuma, ihon ja päänahan, kovettumia, varpaille, yhteiset syyliä, ja syylät, riippuen annosmuodosta ja valmisteen vahvuuden.

Tätä lääkettä saa ilman reseptiä. Jotkin näistä aineista ovat saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kanadalainen Merkki

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Pikkulapset voivat olla suurentunut riski ei-toivottujen vaikutusten vuoksi lisääntynyt imeytyminen salisyylihappoa ihon läpi. Myös nuoret lapset voivat olla herkempiä saamaan ihon ärsytystä salisyylihappoa. Salisyylihappoa ei pitäisi soveltaa suuriin kehon alueille, joita käytetään pitkiä aikoja, tai käytetään alle Okkluusiosidosta (ilmatiiviin peitteen, kuten keittiö muovikelmu) lapsilla. Käyttö salisyylihappoa ajankohtainen alle 2-vuotiaille ei suositella.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta salisyylihappoa ajankohtainen vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien verisuonisairaus, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas salisyylihappoa ajankohtainen.

Saippua, Lotion, Liquid, Vaahto, voide, geeli / hyytelö, Solution, kerma, Pad, liitä, shampoo, Kastike; Stick

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

allergiat

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

pediatrinen

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

geriatrinen

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Muut vuorovaikutukset

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin suositellut etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Muuten voi lisätä mahdollisuus imeytymistä ihon läpi ja mahdollisuus salisyylihappoa myrkytys.

Muut sairaudet

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​iholla. Älä päästä siitä mitään silmiin, nenään tai suuhun. Huuhtele se pois vedellä heti, jos se ei saa näillä alueilla.

annostelu

Ennen OTC akne tuote ensimmäistä kertaa, laita pieni määrä yhden tai kaksi pientä tuhoalueilla ihon 3 päivää. Jos vaiva ilmenee, noudata suuntiin huumeiden tosiasiat tuotteen pakkausmerkintöihin.

Jos lääkäri on määrännyt Okkluusiosidosta (ilmatiivis peite, kuten keittiö muovikelmu) voidaan levittää tätä lääkettä, varmista, että tiedät miten sitä sovelletaan. Koska Okkluusiosidosta lisäävät määrä lääkettä imeytyy ihon läpi ja mahdollisuus salisyylihappoa myrkytyksen, käytä sitä vain ohjeiden mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Pidä tämä lääke poissa silmistä ja muiden limakalvojen, kuten suun ja nenän sisäpuolen. Jos pitäisi vahingossa saada silmiin tai muihin limakalvoille, huuhtele ne heti vedellä 15 minuutin ajan.

Jos haluat käyttää kerma, kosteusemulsio tai voide

Jos haluat käyttää geeliä

Jos haluat käyttää pad

Voit käyttää laastaria syyliä, varpaille, tai kovettumia

Käyttää shampoo

Jos haluat käyttää saippuaa

Jos haluat käyttää ajankohtainen ratkaisu

Jos haluat käyttää ajankohtainen ratkaisu syyliä, varpaille, tai kovettumia

Ellei kädet hoidetaan, pese ne heti käytön jälkeen lääkkeen poistamiseksi lääkettä, joka voi olla niitä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Vastaamaton annos

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

varastointi

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos se pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Käytettäessä salisyylihappoa, älä käytä mitään seuraavista valmisteiden samalla kohdealue sillä tämä lääke, ellei toisin ohjannut lääkäriltä

Käyttää mitään edellä valmisteiden samalla teennäinen kuin salisyylihappo voi aiheuttaa voimakasta ihoärsytystä.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavan sairaus nimeltä salisylaattia myrkyllisyys. Tämä on todennäköisempää etenkin lapsille, tai jos sinulla on munuais- tai maksasairaus. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet pahoinvointia, oksentelua, huimausta, kuulon menetys, tinnitus, uneliaisuus hyperpnean, ripuli, ja psyykkiset häiriöt.

Tietyt over-the-counter (OTC) akne tuotteet voivat aiheuttaa harvinaisia ​​ja hengenvaarallisia allergisia reaktioita. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, turvotus silmien, kasvojen, huulten tai kielen, puristava tunne kurkussa tai heikotus käytettäessä näitä tuotteita.

Älä käytä OTC akne tuote uudelleen, jos on kehittynyt vakava allerginen reaktio siitä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.