salisyylihappoa ja rikin ajankohtainen

Käyttää salisyylihappoa ja rikin

Terapeuttinen luokka: aknen hoitoon käytettävät keratolytic

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: Salicylate, Non-Aspirin

salisyylihappoa ja rikkiä on saatavilla ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Salisyylihapon ja rikkiä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio salisyylihappoa ja rikin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Pikkulapset voivat olla suurentunut riski ei-toivottujen vaikutusten vuoksi lisääntynyt imeytyminen salisyylihappoa ihon läpi. Sisältävien tuotteiden salisyylihappoa ei pitäisi soveltaa suuriin kehon alueille tai käyttää pitkiä aikoja lapsilla.

Ennen salisyylihapon ja rikkiä

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön salisyylihappoa ja rikin yhdistelmän vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät salisyylihappoa ja rikki, se on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä salisyylihappo ja rikin minkä tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä salisyylihappo ja rikin minkä tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä salisyylihappo ja rikin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Käytä salisyylihappoa ja rikki vain ohjeiden. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin suositellaan etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Heti käytön jälkeen salisyylihappoa ja rikkiä, pese kädet poistaa lääkettä, joka voi olla niitä.

Pidä salisyylihappoa ja rikki pois silmistä. Jos pitäisi vahingossa saada silmiin, huuhtele ne huolellisesti vedellä.

Jos haluat käyttää ihon puhdistusemulsio

Käyttää shampoo tai baarissa kuin shampoo

Jos haluat käyttää bar saippuan

Annos salisyylihappo ja rikin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta salisyylihappoa ja rikkiä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää salisyylihappoa ja rikkiä, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö salisyylihappoa ja rikin

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Käytettäessä salisyylihappoa ja rikin yhdistelmä lääkettä, älä käytä mitään seuraavista valmisteiden samalla teennäinen kuin salisyylihappo ja rikin, ellei toisin ohjannut lääkäriltä

Käyttää mitään edellä valmisteiden samalla teennäinen kuin salisyylihappo ja rikin yhdistelmä lääke voi aiheuttaa voimakasta ihoärsytystä.

Älä käytä mitään ajankohtaisia ​​elohopeaa sisältävän valmisteen, kuten ammoniated elohopea voide, samalla teennäinen kuin salisyylihappo ja rikin. Muuten voi aiheuttaa pahaa hajua, saattaa ärsyttää ihoa, ja tahrata ihoa musta. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Suuria annoksia aspiriinia tai muita salisylaattien (myös diflunisal) käytettäessä ajankohtainen salisyylihappoa (sisältämä salisyylihappo ja rikki) voi johtaa yliannostukseen. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen salisyylihappoa ja rikin

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus OTC Over the counter

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hilse ketokonatsoli ajankohtainen, nizoral shampoo, Nizoral ajankohtaisista, Ketodan, Xolegel, Extina, Capitrol, Dermazinc, Sebulex, Pyritionisinkin ajankohtainen

salisyylihappoa ja rikin Side Effects

salisyylihappoa / rikki ajankohtainen

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini ajankohtainen, minocycline, Accutane, tretinoiinia ajankohtainen, isotretinoiini, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen