salisyylihappo, rikki, ja kivihiiliterva paikallisesti

Käyttää salisyylihappo, rikki, ja kivihiiliterva

Terapeuttinen luokka: Kivihiiliterva Johdannaiset / Salicylate, Non-Aspirin Yhdistelmä

Farmakologiset Class: NSAID

Ennen salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva

Kemiallinen luokka: Salicylate, Non-Aspirin

salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva on saatavilla ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Salisyylihapon, rikkiä, ja kivihiiliterva, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Pikkulapset voivat olla suurentunut riski ei-toivottujen vaikutusten vuoksi lisääntynyt imeytyminen salisyylihappoa ihon läpi. Sisältävät lääkkeet salisyylihappoa ei pitäisi soveltaa suuriin kehon alueille tai käyttää pitkiä aikoja lapsilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva yhdistelmä lääke vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Oikea käyttö salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva, se on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä salisyylihappo, rikki, ja kivihiiliterva, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä salisyylihappo, rikki, ja kivihiiliterva, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä salisyylihappo, rikki, ja kivihiiliterva kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Käytä salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva vain ohjeiden. Älä käytä sitä useammin kuin suositellaan etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Pidä salisyylihappo, rikki, ja kivihiiliterva pois silmistä. Jos pitäisi vahingossa saada silmiin, huuhtele ne huolellisesti vedellä.

Ennen salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva, kastele hiukset ja päänahka haalealla vedellä. Levitä runsas määrä päänahan ja työskennellä jopa runsaan vaahdon. Hiero vaahdossa päänahkaan 5 minuuttia, huuhtele. Levitä lääke uudelleen ja huuhtele huolellisesti.

Heti käytön jälkeen salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva, pese kädet poistaa lääkettä, joka voi olla niitä.

Annos salisyylihappo, rikki, ja kivihiiliterva on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos salisyylihappo, rikki, ja kivihiiliterva. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Älä käytä mitään ajankohtaisia ​​elohopeaa sisältävän valmisteen, kuten ammoniated elohopea voide, samalla teennäinen kuin salisyylihappo, rikki, ja kivihiiliterva. Muuten voi aiheuttaa pahaa hajua, saattaa ärsyttää ihoa, ja tahrata ihoa musta. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva voivat väliaikaisesti värjätä vaalea, valkaistu tai sävytetty hiukset.

Eläinkokeissa kivihiiliterva (sisältämä tämä yhdistelmä lääke) on osoitettu lisäävän mahdollisuuksia ihosyöpä.

Varotoimet, kun käytät salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus OTC Over the counter

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

salisyylihappoa, rikkiä, ja kivihiiliterva Side Effects

Psoriasis Humira, metotreksaatti, Remicade, siklosporiini, Stelara, infliksimabi, adalimumabi, acitretin, Soriatane, Trexall, Neoral, Gengraf, Rasuvo, ustekinumabia, Inflectra, Otrexup, prednisoni, triamsinoloni ajankohtainen, deksametasoni, metyyliprednisoloni, hydrokortisoni ajankohtainen, kalsitriolin ajankohtainen

 tai mennä liittyä kivihiilitervan / salisyylihappoa / rikki tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

kivihiiliterva / salisyylihappoa / rikki ajankohtainen