ruusufinni

Dr. P. Marazzi / Photo Tutkijat, Inc.

Ruusufinni (sanoa “Roh-Zay-sha”) on ihon sairaus, joka aiheuttaa punoitusta ja finnejä nenän, posket, leuka, ja otsa. Punoitus voi tulla ja mennä. Joskus ihmiset kutsuvat ruusufinni “aikuisen akne”, koska se voi aiheuttaa puhkeamisen jotka näyttävät akne. Se voi myös aiheuttaa polttavaa ja arkuutta silmissä ja silmäluomet.

Ruusufinni usein soihdut kun jotain aiheuttaa verisuonten edessä laajentaa, mikä aiheuttaa punoitusta. Asioita, jotka aiheuttavat purkaus kutsutaan aiheuttajia. Yhteinen laukaisee ovat liikunta, aurinko ja tuuli altistumista, kuuma sää, stressi, mausteinen elintarvikkeita, alkoholia ja kuumia kylpyjä. Heilahduksia lämpötila kuuma ja kylmä tai kylmä kuumaan voi myös aiheuttaa purkaus ruusufinni. Ruusufinni voi olla kiusallista. Ja jos se on hoitamaton, se voi pahentua. Jos oireet vaivaavat sinua, ota yhteyttä lääkäriin ja oppia keinoja hallita rosacea. Lue lisää ruusufinni.

: Iho Kuvat: Kuvia ja Kuvia iho-ongelmat

Artikkeli: Ruusufinni – Topic Overvie; Artikkeli: Understanding Ruusufinni – diagnoosi ja hoito

Video: Managing Ruusufinni

Lähteet

Dr. P. Marazzi / Photo Tutkijat, Inc.

Teksti: “Ruusufinni – Topic yleiskatsaus”,

Maksimoi ihonhoitotuotteet rutiini näyttää nuoremmalta nyt.

Näyttää hyvältä Joka Phot; Miten hoitaa Kuiva, Red Ski; Yllättävää tapoja vähentää ryppyjä; Karkottaa Laukut Under Your Eyes