Rotavirusrokote, elävä

Terapeuttinen luokka: Vaccine

Käyttää Rotavirusrokote, elävä

Rotavirus on vakava infektio, joka aiheuttaa ripulia ja oksentelua. Se voi myös aiheuttaa vakavia nestehukka lapsilla.

Tämä rokote on tarkoitettu annettavaksi vain tai valvonnassa lapsesi lääkäriin.

Päättäessään käyttää rokotetta, riskit ottaen rokotteen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä rokotetta, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio Rotavirusrokote, elävä tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille elävän rotavirusrokotteiden pikkulapsilla alle 6 viikon ikäisille tai yli 24 viikon iässä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille elävän rotavirusrokotteen geriatrisen potilailla.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Ennen Rotavirusrokote, elävä

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä rokotetta, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Saa tätä rokotetta, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla käyttämättä tätä rokotetta tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Saa tätä rokotetta, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Vastaanottaminen rokotteiden kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa Tämän rokotteen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa lapsellesi tätä rokotetta. Se annetaan suun kautta. Annos on erityinen tuotemerkki rotavirusrokote ja lapsen ikä.

Rotavirusrokote, elävä on annettava kiinteän aikataulun. Jos lapsi jäi annoksen, soita lapsesi lääkäriltä uusi kutsu.

Rotavirusrokote, elävä mukana pakkausselosteen. Lue tiedot huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Annos Rotavirusrokote, elävä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta rotavirusrokotteiden, elää. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

On erittäin tärkeää, että lapsesi lääkäri tarkistaa lapsen edistymisestä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä rokote toimii oikein ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Varmista lapsesi lääkäri tietää, jos lapsella on jokin syöpä tai saa lääkettä tai menettely, joka voi heikentää immuunijärjestelmää, kuten steroideja, syöpälääkkeitä, tai säteilyä.

Kerro lapsesi lääkärille, jos lapsesi viettää aikaa henkilön kanssa, joka on immuunijärjestelmän ongelma tai on tulossa syöpälääkkeiden. Lääkäri voi suositella tavalla (esimerkiksi oikea käsienpesu vaihtamisen jälkeen vaipat) auttaa leviämisen estämiseksi rokoteviruksen muille ihmisille.

Oraalisen annostelulaitteen Tämän Rokote voi sisältää kuivaa luonnonkumia. Varmista lapsesi lääkäri tietää, jos lapsesi on allerginen reaktio lateksikumia.

Soita lapsesi lääkäriin heti, jos lapsellasi on ripuli, veri ulosteessa, korkea kuume, kova mahakipu tai oksentelu. Nämä voivat olla oireita vakava suoliston ongelma nimeltä suolentuppeuma.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Oikea käyttö Rotavirusrokote, elävä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Gastroenteriitti doksisykliini, keftriaksoni, Rocephin, ampisilliini, Vibramycin, Doryx, Monodox, rotavirusrokotteiden, Principen, Vibra-Tabs, RotaTeq, Rotarix, Morgidox

Varotoimet Vaikka käyttäminen Rotavirusrokote, elävä

Rotavirusrokote, elävä Side Effects

rotavirusrokotteiden