Ropinirolin (suun kautta) varotoimenpiteet

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja sallia muutoksia annoksen ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä lopeta tämän lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun pienentää vähitellen määrää käytät ennen lopettamista kokonaan.

Ihmiset ottaen ropiniroli on raportoitu nukahtaa ilman varoitusta aikana toimintaa elämään, kuten ajo, joka joskus johtaneet onnettomuudet. Tämä voi tapahtua vasta 1 vuoden kuluttua lääkkeen ottamisen. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana, hyvin koordinoitua, tai pysty ajattelemaan tai nähdä hyvin.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta. Nämä oireet ovat todennäköisempiä, kun aloitat lääkkeen ottamisen, tai kun annosta nostetaan. Getting hitaasti saattaa auttaa. Jos sinun pitäisi olla tämän ongelman tarkistaa lääkäriltä.

Hallusinaatioita saattaa esiintyä joillakin potilailla. Tämä on yleisempää kanssa iäkkäille potilaille. Jos sinulla on aistiharhoja, tarkistaa lääkäriltä.

Koska tupakointi saattaa vähentää hoidon vaikutukset tätä lääkettä, se on parasta välttää tupakointia, kun käytät sitä. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa ihon melanooma säännöllisesti jos olet Parkinsonin tauti ..

Jotkut ihmiset, jotka ovat käyttäneet tätä lääkettä oli epätavallisia muutoksia niiden käyttäytymistä. Keskustele lääkärin kanssa, jos alkaa ottaa ongelmia rahapelit tai lisääntynyt sukupuolivietti, kun lääkkeen käyttämisen.