rogaine: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset ja arvostelut

Mikä on Rogaine?

Rogaine ei aiheuta pysyviä regrowth päänahan hiuksia. Sinun täytyy jatkaa tuotteen pitää regrowth hiukset.

Älä käytä Rogaine jos iho päänahka on vaurioitunut, ärtynyt tai palanut. Tämä voi mahdollistaa enemmän lääkityksen imeytyä elimistöön, mikä saattaa olla vaarallista.

Älä käytä Rogaine tahansa kehon osaa muuta kuin päänahan. Hakemus muihin kehon osia voi olla vaarallista.

Tärkeää tietoa

Älä käytä muita ajankohtaisia ​​tuotteita päänahka hoidon aikana rogaine, ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Älä käytä Rogaine jos iho päänahka on punainen, turvonnut, ärtynyt tai tartunnan. Tämä voi mahdollistaa enemmän lääkityksen imeytyä elimistöön, mikä saattaa olla vaarallista.

Tarkista lääke etiketti huolellisesti varmista Rogaine kohtelee sinun tyyppinen hiustenlähtö.

Käytä vain Rogaine kaava, joka on tehty sukupuolta. Naisten ei pidä käyttää minoksidiili tuotteita, jotka on tehty nimenomaan miehille.

Ennen lääkkeen

Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos se on turvallista käyttää tätä lääkettä, jos sinulla on muita sairauksia, erityisesti

sydänsairaus.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko rogaine vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Ei tiedetä, onko minoksidiili ajankohtaisista joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Rogaine ilman lääkärin neuvoa, jos imetät lasta.

Älä käytä Rogaine on alle 18 vuotias ilman lääkärin.

Käytä Rogaine täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan tai suunnattu etiketti. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Käyttämällä lääkettä enemmän kuin suositeltu ei nopeuttaa hiusten kasvua, ja saattaa aiheuttaa vaarallisia sivuvaikutuksia.

Tämä lääke tulee potilaan ohjeet turvallisen ja tehokkaan käytön. Seuraa näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Kuivaa hiukset ja päänahka ennen kuin Rogaine.

Levitä suositeltu määrä tuhoalueilla päänahan. Rogaine koskee yleensä kahdesti päivässä, aamulla ja illalla.

Pese kädet levittämisen jälkeen Rogaine.

Käytä rogaine vain päänahka. Älä käytä muita osa kehosta.

Se voi kestää jopa 4 kuukauden ajan tai kauemmin, ennen kuin huomaat uusien hiusten kasvua. Uudet hiukset voi olla pehmeä, väritön, ja tuskin näkyvä. Hoidon jatkuessa, hiukset pitäisi alkaa olla samaa väriä ja paksuus kuin olemassa olevat hiukset.

Keskustele lääkärisi kanssa, jos et näe mitään hiusten kasvua 4 kuukauden kuluttua hoidon.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Pidä vaahto säiliö avotulen tai kuumuudelle, kuten autoon kuumana päivänä. Kapselin voi räjähtää, jos se kuumenee liikaa. Älä riko tai polta tyhjän kanisterin.

Tavanomainen aikuisen annos Alopecia

Ratkaisu; Levitä 1 ml paikallisesti hoidettavalle alueelle (t) päänahan kahdesti päivässä. Annos ei saa olla yli 2 ml päivässä .; Vaahto; Levitä puoli capful paikallisesti hoidettavalle alueelle (t) päänahan kahdesti päivässä.

Miten käytän Rogaine?

Levitä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Yliannostus Rogaine ei odoteta olevan vaarallista. Hakeudu ensiapuun attentionPoison Help linjan 222-1222 jos joku on vahingossa niellyt lääkettä.

Vältä tätä lääkettä silmien, nenän tai suun. Jos näin tapahtuu, huuhtele alue vedellä.

Vältä muita ihonhoitotuotteita alueet, joita et käsittele rogaine, ellei lääkäri määrää.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Rogaine: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Vaikka riski vakavia sivuvaikutuksia on pieni, kun Rogaine levitetään iholle, sivuvaikutuksia voi ilmetä, jos lääke imeytyy verenkiertoon.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

vakavaa päänahan ärsytystä

toivottuja kasvu kasvojen hiuksia

rintakipu, nopea sydämenlyönnit

turvotusta käsissä tai jaloissa, nopea painonnousu

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä

Rogaine annosteluohjeitten

päänsärky, huimaus, sekavuus; tai

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

punoitus (lämpöä, punoitus tai kihelmöintiä tunne).

Yhteinen rogaine haittavaikutuksia ovat

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

värimuutokset tai tekstuuria hiukset.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Mitä minun pitäisi välttää kun käytät Rogaine?

Ei ole todennäköistä, että muut lääkkeet otat suun kautta tai injektoida on vaikutusta topikaalisesti minoksidiili. Mutta monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita.

4.01.2014-09-12, 02:21:22

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Alopecia triamcinolone, minoksidiili ajankohtainen, Kenalog®-40, Kenalog®-10, rogaine Naisten, karvankasvu Treatment for Men, rogaine Miesten lisävoimaa, Aristospan, karvankasvu hoito Naisten

Rogaine sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Rogaine?

Rogaine (minoksidiili ajankohtainen)