rivastigmiini (ihon läpi) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Tämä lääke tulee potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Jos haluat käyttää laastarilappuun

Älä lopeta lääkkeen kysymättä lääkäriltä. Jos et ole käyttänyt lääkettä useita päiviä peräkkäin, älä aloita sitä uudestaan ​​keskustelematta ensin lääkärin kanssa. Voit joutua aloittamaan lääke uudelleen käyttää pienempää annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos unohdat kulumisen tai muuttaa laastari, laittaa toinen niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika laittaa seuraava laastari, odota sitten uusi laastari ja jätä yksi menetit. Älä käytä ylimääräisiä laastaria kuromiseksi unohtunutta annosta.

varastointi

Jos menet 3 päivänä peräkkäin tai kauemmin ilman yllään laastari, eivät koske uuteen ennen kuin olet keskustellut lääkärin kanssa. Saatat täytyy mennä takaisin pienemmän annoksen.

Säilytä laastarit huoneenlämmössä suljetussa astiassa, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.