ritsatriptaanin (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Ritsatriptaania hoidetaan akuuttia migreeniin aikuisille ja lapsille 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Sitä ei käytetä estää migreenin päänsärkyä ja ei käytetä klusterin päänsärkyä. Ritsatriptaanin toimii aivoissa lievittää kipua migreeni päänsärkyä. Se kuuluu lääkeryhmään triptaanit.

Monet ihmiset huomaavat, että heidän päänsärkyä mennä pois kokonaan sen jälkeen, kun he ottavat ritsatriptaanin. Muut ihmiset huomaavat, että heidän päänsärkyä ovat paljon vähemmän kivulias, ja että he voivat palata normaaliin toimintaan, vaikka niiden päänsärkyä eivät ole täysin poissa. Ritsatriptaanin usein lievittää muita oireita, jotka esiintyvät yhdessä migreeni, kuten pahoinvointi, oksentelu, valonarkuus, ja herkkyys ääni.

Ritsatriptaanin ei ole tavallinen kipulääkettä. Se ei vapauta minkäänlaista kipua muuta kuin migreeniin. Tätä lääkettä käytetään yleensä ihmisiä, joiden päänsärkyä eivät vähene parasetamolia, aspiriinia, tai muuta kipulääkkeiden.

Ritsatriptaanin on aiheuttanut vakavia haittavaikutuksia joillekin ihmisille, erityisesti ihmisiä, joilla on sydämen tai verisuonisairaus. Varmista, että olet keskustella lääkärin riskejä lääkkeen käyttämisen sekä eduista, joita se voi tehdä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tabletti hajottavien; tabletti

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot