riskitekijöitä korkea verenpaine

Kuka tahansa voi kehittää korkea verenpaine, mutta iän, rodun tai etnisen alkuperän, ylipaino, sukupuoli, elämäntapojen, ja suvussa korkea verenpaine voi lisätä riskiä kehittää korkea verenpaine.

Verenpaine pyrkii nousemaan iän myötä. Noin 65 prosenttia amerikkalaisista ikä 60 tai vanhempi on korkea verenpaine. Kuitenkin riski prehypertension ja korkea verenpaine kasvaa lasten ja nuorten, mahdollisesti johtuen noususta ylipainoisten lasten ja teini-iässä.

Korkea verenpaine on yleisempää Afrikkalainen amerikkalainen aikuisilla kuin valkoihoisilla tai Espanjanamerikkalainen aikuisia. Verrattuna näiden etnisten ryhmien, Afrikkalainen amerikkalaiset

Ikä

Olet todennäköisesti kehittää prehypertension tai korkea verenpaine jos olet ylipainoinen tai liikalihava. Termit “ylipainoinen” ja “liikalihava” viittaavat painoon, joka on suurempi kuin mitä pidetään terveellistä tietylle korkeudelle.

Rotu / etninen

Ennen 55-vuotiaana, miehet ovat todennäköisemmin kuin naiset kehittää korkea verenpaine. Sen jälkeen 55-vuotiaana, naiset ovat miehiä todennäköisemmin kehittää korkea verenpaine.

Epäterveellisten elämäntapojen tottumukset voivat nostaa riskiä korkea verenpaine, ja ne sisältävät

Suvussa korkea verenpaine nostaa riskiä sairastua prehypertension tai korkea verenpaine. Jotkut ihmiset on korkea herkkyys natrium ja suolaa, mikä voi lisätä riskiä korkea verenpaine ja voi kulkea suvussa. Geneettiset syyt tämä ehto ovat miksi suvussa on riskitekijä tämän ehdon.

Jokaisella naisella on tarinansa ja ryhtyä toimenpiteisiin suojellakseen häntä sydämen terveyteen. Jaa tarinasi muiden naisten Facebookissa.

The Heart Truth kampanja tarjoaa erilaisia ​​kansanterveyden resursseja auttaa kouluttaa naisia ​​ja terveydenhuollon ammattilaisille naisten sydänsairaus.

Ylipainoinen

sukupuoli

elämäntapojen

Perhehistoria