rimactane

Terapeuttinen luokka: Antitubercular

Käyttää Rimactane

Kemiallinen luokka: Rifamycin

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, rifampisiinin käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä rifampisiinin lapsilla.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta rifampisiinin vanhuksilla.

Ennen Rimactane

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät rifampisiinin. Se ei voi olla nimenomaan Rimactane. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, se on erittäin tärkeää pitää lääkkeen käyttämisen koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman viikon kuluttua. Jos sinulla on tuberkuloosi, saatat joutua ottamaan rifampisiinin joka päivä useita kuukausia. On tärkeää, että et unohda yhtään annosta.

Ota kapseli tyhjään vatsaan, 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen, täysi lasi vettä. Jos tätä lääkettä säännöllisin väliajoin se auttaa estämään sivuvaikutuksia.

Jos sinä tai lapsesi käyttää antasideja (esim Maalox®, Mylanta®), älä ota rifampisiinin kanssa antasidien. Ota kapseli 1 tunti ennen käyttöä antasidi.

Potilaille pysty nielemään kapselia

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö rifampisiinin

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Erikoismuotoiltujen valmistetut sulan muoto voidaan säilyttää huoneenlämmössä tai jääkaapissa 4 viikkoa. Älä käytä nestemäisiä voimassaoloajan jälkeen etiketissä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinun tai lapsen säännöllisiä käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Et saa käyttää tätä lääkettä, jos olet tai lapsesi saavat myös atatsanaviirin, darunaviiri, fosamprenaviiri, ritonaviiri, sakinaviiri, tipranaviiri, Aptivus®, Fortovase®, Invirase®, Lexiva®, Norvir®, Prezista® tai Reyataz®. Näitä lääkkeitä käytetään hoitoon ihmisen immuunikatovirus (HIV) infektiot.

Maksaongelmat voi esiintyä tätä lääkettä. Riski maksaongelmia lisääntyy, jos juot alkoholijuomia säännöllisesti. Sinun tulisi rajoittaa määrää alkoholijuomia juot kun saat tätä lääkettä. Jos sinulla on huolissaan tästä, keskustele lääkärin.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalean uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Rifampin aiheuttaa virtsa, uloste, sylki, yskös, hikeä ja kyyneleitä kääntää punertavan oranssista punaruskea väri. Tämä on odotettavissa, kun käytät tätä lääkettä, ja kaikki palautuu normaaliksi, kun lopetat sen. Tämä vaikutus voi aiheuttaa pehmeiden piilolinssien tulla pysyvästi värjäytynyt, joten se ei kannata pehmeitä piilolinssejä, kun käytät tätä lääkettä. Jos sinä tai lapsesi on kysymyksiä tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Rimactane

Ehkäisypillereitä eivät ehkä toimi kunnolla, kun käytät tätä lääkettä. Jottei tulla raskaaksi, käytä toista ehkäisymenetelmää yhdessä ehkäisypillereitä. Muita muotoja ovat kondomit, kalvot, tai ehkäisymenetelmän vaahdot tai hyytelöitä.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro hoitavalle lääkärille, että olet tai lapsesi lääkkeen. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Rimactane Side Effects

Rimactane (rifampisiinin)

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Tuberkuloosi, Piilevä rifampisiinin, isoniatsidi, pyratsiiniamidi, Rifadin, rifapentiini, Priftin

Nenän kuljetus Staphylococcus aureus Bactroban, rifampisiinin, mupirocin ajankohtainen, Bactroban nenän, Rifadin, Centany

Bartonelloosi doksisykliini, Atsitromysiini, Zithromax, erytromysiini, minocycline

Tuberkuloosi, aktiivinen siprofloksasiini, Levaquin, levofloksasiini, Avelox, rifampisiinin

 tai mennä liittyä Rimactane tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.