rilutsolia (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on ihottumaa, vatsakipu; vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Rilutsoli voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Jos voit, välttää ihmisiä infektiot. Tarkista lääkäriltä heti, jos epäilet saaneesi infektion tai jos sinulla on kuumetta tai vilunväristyksiä, yskää tai käheys, alaselässä tai kyljessä kipu, tai kivulias tai vaikea virtsaaminen.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos alkaa ottaa hengitysvaikeuksia, hengenahdistus, kuiva yskä, rintakipu, kuume tai vilunväristykset. Nämä voivat olla oireita vakava keuhko-ongelma.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Älä juo suuria määriä alkoholijuomia. Alkoholi yhdessä Rilutsolin voi aiheuttaa maksan toimintahäiriöitä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.