ridaura

Kulta yhdisteitä käytetään nivelreuman hoidossa. Niitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Sen lisäksi, että hyödyllisiä vaikutuksia tämän lääkkeen hoidettaessa oman lääketieteellinen ongelma, sillä on haittavaikutuksia, jotka voivat olla hyvin vakavia. Ennen tätä lääkettä, keskustele lääkärisi kanssa hyvä, että tämä lääke tekee sekä riskit käyttää sitä.

Käyttää Ridaura

Auranofin on saatavana vain lääkärin määräyksestä. Toinen kultayhdisteitä annetaan hoitohenkilökunnan.

Schering-Plough lopetettiin aurotioglukoosi toukokuussa 2002.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Auranofin on testattu vain aikuisilla potilailla eikä erityisiä tietoja sen käyttöä lapsille. Kuitenkin kulta natrium tiomalaatti on testattu lapsilla ja joita ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia kuin ne aikuisilla.

Nämä lääkkeet on testattu ja joita ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin he nuoremmilla aikuisilla.

Tutkimukset epämuodostumia kullalla yhdisteillä ei ole tehty ihmisillä. Kuitenkin tutkimukset eläimillä ovat osoittaneet, että kulta yhdisteet voivat aiheuttaa sikiövaurioita.

Kulta natrium tiomalaatti kulkeutua äidinmaitoon ja voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia imeväiset. Ei tiedetä, onko auranofin erittyy äidinmaitoon.

Ennen Ridaura

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Jotta tätä lääkettä työtä, se on otettava säännöllisesti määrännyt lääkäri. Jatka vastaanottamisesta injektioita tai ottamalla auranofin vaikka luulet lääke ei toimi. Et välttämättä huomaa vaikutuksia lääkkeen vasta kolmen tai kuuden kuukauden säännöllistä käyttöä.

Potilaille, jotka saavat auranofin

Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Soita lääkäriltä tai apteekista ohjeita.

Potilaille, jotka saavat auranofin: Jos unohdat lääkeannoksen, ja oman annosteluaikataulusi on-

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kulta yhdisteet voivat aiheuttaa joillekin ihmisille tulee herkemmäksi auringonvalolle kuin ne ovat normaalisti. Nämä ihmiset saattavat puhjeta ihottuma oltuaan auringossa, tai ihottumaa, joka on jo läsnä voi pahentua. Suojautua, on parasta

Jos sinulla on vaikea reaktio auringon, tarkistaa lääkäriltä.

Potilaille, jotka saavat auranofin

Oikea käyttö Ridaura

Saavilla potilailla kulta injektioita

Gold yhdisteiden on osoitettu aiheuttavan kasvaimia ja syöpää munuaisten, kun sitä annettiin eläimille suuria määriä pitkän aikaa. Näitä vaikutuksia ei ole raportoitu ihmisellä kultayhdisteitä niveltulehdus. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Joillakin potilailla auranofin huomannut muutoksia maku tietyissä elintarvikkeissa. Jos huomaat metallista makua saadessaan tahansa kultaa yhdiste, tarkistaa lääkäriltä mahdollisimman pian. Jos havaitset muita makua muutoksia, kun käytät auranofin, se ei ole tarpeen tarkistaa lääkäriltä, ​​ellet löytää tätä erityisen kiusallinen.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Ridaura

Ridaura Side Effects