ribasphere

Ribaviriini ei ole tehokas monoterapiana kroonisen hepatiitti C-infektion. Ensisijainen myrkyllisyys on hemolyyttinen anemia, joka voi johtaa pahenemista sydänsairaus ja kohtalokas ja fataali sydäninfarkti. Käyttöä tulee välttää potilailla, joilla on merkittävä tai epävakaa sydänsairaus. Merkittävät teratogeenisia ja / tai sikiökuolleisuutta vaikutuksia on osoitettu kaikille eläinlajeille alttiina ribaviriini. Ribaviriini on vasta-aiheinen naisilla, jotka ovat raskaana ja mies- kumppaneille naisia, jotka ovat raskaana. Käytä 2 luotettava ehkäisymenetelmää ja välttämään raskautta hoidon aikana ja 6 kuukauden ajan hoidon päättymisen jälkeen sekä naispotilaiden ja naispartnereitaan mies- potilaille, jotka käyttävät ribaviriinia.

Käyttää Ribasphere

Terapeuttinen luokka: Antiviraalinen

Farmakologiset Luokka: Virus-RNA polymeraasi estäjä

Kemiallinen luokka: guanosiini nukleosidianalogin

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Ribaviriinin tablettien Alle 5-vuotiaat lapset, ribaviriini kapselit ja suun neste Alle 3-vuotiaille lapsille. Turvallisuutta ja tehoa ribaviriinin tabletteja, kapseleita, ja oraaliliuos ei ole tutkittu näissä ikäryhmissä.

Ennen Ribasphere

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta ribaviriinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, joka voi vaatia oikaisua annos ribaviriinia.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät ribaviriini. Se ei voi olla nimenomaan Ribasphere. Lue huolellisesti.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, ribaviriini on annettava koko ajan hoidon, vaikka sinä tai lapsesi alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Lisäksi on tärkeää pitää määrä lääkettä elimistössä vakaalla tasolla. Auttaa pitämään määrän vakiona, ribaviriini on annettava säännöllisen aikataulun.

Tämä kannattaa ottaa lääkettä ruoan kanssa.

Niele kapseli kokonaisena. Älä murskata, halkaista tai avaa se.

Mittaa suullinen neste huomattavasti mittamuki tai lusikalla. Pese kuppi tai lusikka jokaisen käyttökerran jälkeen.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä. Kysy apteekista Lääkitys Guide jos sinulla ei ole yksi.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö ribaviriinin

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä kapselit ja tabletit suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta.

Säilytä oraaliliuos jääkaapissa tai huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Lääke voi myös aiheuttaa sikiövaurioita, jos isä käyttää sitä, kun hänen seksuaalinen kumppani tulee raskaaksi. Jos raskaus alkaa, kun käytät tätä lääkettä, kerro heti lääkärille.

On tärkeää kertoa lääkärille, jos sinä tai naisen seksuaalisen kumppani raskautta. Lääkäri saattaa haluta sinun liittyvän raskausrekisteriin potilaille lääkkeen.

Negatiivinen raskaustesti tarvitaan naisilla, jotka ovat hedelmällisessä iässä ennen hoidon aloittamista tällä lääkkeellä. Kaksi muotoja syntyvyyden on käytettävä yhdessä hoidon aikana ja 6 kuukautta hoidon jälkeen päättyy. Sinun täytyy olla raskaustesti tehty säännöllisesti, jotta et ole raskaana, kun hoidetaan tätä lääkettä ja jälkeen hoidon päättyy.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Ribasphere

Älä käytä Copegus® yhdessä didanosiinin (Videx®, Videx® EY). Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä voivat aiheuttaa vakavia terveydellisiä ongelmia.

Ribaviriini voi aiheuttaa joillekin ihmisille olla levoton, ärtynyt tai näyttää muun epänormaalin käyttäytymisen. Se voi myös aiheuttaa joillekin ihmisille itsetuhoajatuksia ja taipumuksia tai tulla enemmän masentunut. Jos lapsesi, tai hoitaja huomaa mitään näistä haittavaikutuksista, kerro lääkärille tai lapsesi lääkäri heti.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tai lapsesi on takaisin, jalka tai vatsakipuja, ienverenvuoto, vilunväristykset, tumma virtsa, hengitysvaikeuksia, kuumetta, yleistä kehon turvotus, päänsärky, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, nenäverenvuotoa, vaalea iho, kurkkukipu, epätavallinen väsymys tai heikkous tai keltaisuus silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita veren sairaus nimeltä anemia.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Lopeta lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla tai lapsellasi on kutina, nokkosihottuma, käheys, hengitysvaikeudet, ongelmia nielemisvaikeuksia, tai käsien, kasvojen tai suun, kun käytät tätä lääkettä.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on rakkuloita, kuorinta, tai irtoaminen ihoa, kuume tai vilunväristykset, nokkosihottumaa tai welts; punainen ihovaurioita, vakava ihottuma tai akne, tai haavaumia tai haavaumia iholla, kun käyttävät tätä lääkettä.

Haimatulehdus voi esiintyä, kun käytät tätä lääkettä. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on äkillinen ja vaikea vatsakipu, vilunväreet, ummetus, pahoinvointi, oksentelu, kuume, tai huimaus.

Sinä tai teini-ikäinen saa juoda alkoholijuomia (kuten olut, viini tai viina), kun käytät tätä lääkettä.

Ribasphere Side Effects

Ribasphere (ribaviriini)

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, uneliaisuutta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin sinulle tai teini-ikäinen ajaa, käyttää koneita tai tee jotain muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos näön hämärtyminen, näön heikkeneminen, tai minkä tahansa muun näkökannan muutos tapahtuu, kun sinä tai lapsesi käyttävät tätä lääkettä. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Peginterferoni injektio yhdistettynä ribaviriinin voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrä veressä, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia sinun tai lapsesi voi ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Tämä lääke voi aiheuttaa hampaiden ja ikenien ongelmat. Tämä lääke voi aiheuttaa suun kuivumista, ja kuiva suu voi vahingoittaa hampaita ja ikeniä, jos ottaa lääkettä pitkään. Voit estää tämän ehdon, huolellisesti harjata hampaat vähintään kaksi kertaa päivässä ja käydä säännöllisesti vierailuja kanssa hammaslääkäri. Tilapäisestä helpotusta suun kuivuminen, käyttö sokerittomia makeisia tai purukumia, sulattaa bittiä jäätä suussa, tai käytä sylki korvike.

Joillakin potilailla, jotka ovat käyttäneet tätä lääkettä on ollut oksentelua. Jos oksennat hoidon aikana, huuhtele suu vedellä. Tämä voi myös auttaa estämään vahinkoja hampaita ja ikeniä.

Ribavirin käytetään yhdessä ruiskeena peginterferoni alfa-2a: n tai peginterferoni alfa-2b saattaa vaikuttaa lapsen kasvua. Lääkäri ehkä tarkistaa lapsen pituuden ja painon aikana ja sen jälkeen näiden lääkkeiden.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Hepatiitti C Harvoni, ribaviriini, Sovaldi, sofosbuviiri, Zepatier, Daklinza, Pegasysin, daclatasvir, ledipasvir / sofosbuviiri, Viekira Pak, simeprevir, interferoni alfa-2b, PegIntron peginterferoni alfa-2a, Olysio Rebetolia, Copegus, Technivie, introni A, boceprevir, Roferon-A, Incivek, Infergen