Revlimid

Lenalidomidi saattaa aiheuttaa sikiövaurioita tai alkion sikiökuoleman ei pitäisi käyttää raskauden aikana. Jätä pois raskauden ennen hoidon aloittamista 2 negatiivinen raskaustesti. Raskauden ehkäisyyn raittiutta tai 2 luotettava ehkäisymenetelmiä hoidon aikana ja 4 viikkoa hoidon jälkeen. Lenalidomidi saattaa aiheuttaa merkittäviä neutropeniaa ja trombosytopeniaa. Kun käytetään potilailla, joilla del 5q myelodysplastista oireyhtymää, veriarvoja seurataan viikoittain 8 viikon ajan ja sen jälkeen kuukausittain. Laskimo- ja valtimotromboembolia (DVT, keuhkoembolia, sydäninfarkti, ja aivohalvaus) kasvaa merkittävästi potilailla, joilla on multippeli myelooma, joita hoidetaan Lenalidomidilla ja deksametasonin hoito. Tromboosiprofylaksina on suositeltavaa ja tulisi perustua niihin liittyvistä riskeistä.

Käyttää Revlimid

Terapeuttinen luokka: Immuunijärjestelmä modulaattori

Lenalidomidi käytetään myös yhdessä deksametasonin hoitoon useita myelooma (plasma syöpä).

Lenalidomidi on myös hoitoon Manttelisolulymfooman (MCL) potilailla, joita on hoidettu aikaisemmin bortetsomibilla plus yksi ylimääräinen lääke, joka ei toiminut hyvin.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä ja erityisellä rajoitettua jakelua ohjelma nimeltään Revlimid® REMS ohjelmaa.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, lenalidomidista käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Revlimid

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Lenalidomidin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta Lenalidomidin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin veren hyytymistä ongelmia, sydämen rytmin ongelmia (esim eteisvärinä), ja munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla tätä lääkettä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Älä myöskään lopeta lääkkeen ensin lääkärin kanssa.

On erittäin tärkeää, että ymmärrät säännöt Revlimid® REMS ohjelmaa. Lue potilas Lääkitys Guide. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä. Saatat pyydetään allekirjoittamaan lomakkeen osoittaa, että olet ymmärtänyt.

Niele kapseli kokonaisena veden kera. Älä riko, pureskella tai avata sen. Jos vahingossa avata kapselin ja olla yhteydessä jauhetta, pese iho saippualla ja puhtaalla vedellä. Jos lääkettä joutuu silmiin, nenään tai suuhun, huuhtele vedellä.

Ota lääke samaan aikaan joka päivä. Tämä tarkoittaa ottaa sen samanaikaisesti ja ottaa sen johdonmukaisesti joko ruoan kanssa tai ilman.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos annos jää tätä lääkettä ja se on alle 12 tuntia sen jälkeen normaaliin aikaan, ota se niin pian kuin voit ja ota seuraava annos normaaliin aikaan. Jos et menetä annos, ja se on yli 12 tuntia sen jälkeen normaaliin aikaan, jätä unohtunut annos väliin ja ota seuraava annos normaaliin aikaan.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö Revlimid

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun käytät tätä lääkettä nähdä, jos se toimii kunnolla ja jotta muutoksen annoksen. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Naisten tulisi ryhtyä tarvittaviin varotoimiin välttääkseen raskaaksi Lenalidomidia. Aloita 2 muodot luotettavaa ehkäisymenetelmää 4 viikkoa ennen aloittamista lenalidomidia ja jatka ehkäisymenetelmää hoidon aikana ja 4 viikkoa viimeisen annoksen jälkeen. Rutiininomainen raskaustestit ovat tarpeen tätä lääkettä. Soita lääkäriltä tai 1-888-668-2528 jälkiehkäisyyn tietoja, jos luulet olet raskaana.

Men, jopa ne, joilla on ollut vasektomia, on raskauden ehkäisyyn heidän seksikumppaneillaan hoidon aikana ja 4 viikkoa viimeisen annoksen jälkeen. Älä spermaa hoidon aikana. Soita lääkäriltä tai 1-888-668-2528 jälkiehkäisyyn tietoja, jos luulet oman seksuaalisen kumppani voi olla raskaana.

Älä luovuttaa verta hoidon aikana ja 1 kuukauden kuluttua viimeisestä annoksesta.

Tämä lääke alentaa määrä joidenkin verisolujen elimistössä. Tämän vuoksi voi vuotaa verta tai saada infektioita helpommin. Auttaakseen näistä ongelmista, välttää lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Pese kädet usein. Pysy kaukana karkea urheilua tai muissa tilanteissa, joissa voi olla mustelmia, leikata tai loukkaantunut. Harja ja hammaslankaa varovasti. Ole varovainen käyttäessäsi teräviä esineitä, kuten partateriä ja kynsi oksasakset.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ottaa verihyytymiä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on seuraavia oireita: levottomuus, rintakipu, pyörtyminen, nopea syke, äkillinen hengenahdistus tai levoton hengitys, tai kipua, punoitusta tai turvotusta käden tai jalan.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Revlimid

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä saada sydänkohtaus tai aivohalvaus. Tämä on todennäköisempää, jos sinulla on jo sydänsairaus, korkea kolesteroli tai jos tupakoit. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on rintakipua tai epämukavuutta, nopea tai epäsäännöllinen syke, pahoinvointi tai oksentelu, kipu tai epämukavuus käsivarsissa, leuan, selkä tai niska, hengenahdistus tai hikoilu.

Vakava maksan ongelmia voi esiintyä tätä lääkettä. Lääkäri voi määrätä verikokeita maksasi. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on oireita maksan ongelmista, kuten virtsan tummumista tai vaalea uloste, pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, kipu ylä vatsassa, tai ihon tai silmien keltaisuus.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rakkuloita, kuorinta, tai irtoaminen ihoa, punainen ihovaurioita, vaikea akne tai ihottuma, haavaumat tai haavaumia iholla, tai kuume tai vilunväreet, kun käytät tätä lääkettä.

Lenalidomidi saattaa aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita kutsutaan tuumorilyysioireyhtymän. Lääkäri voi määrätä lääkettä estämään tämän. Soita heti lääkärille, jos sinulla on lasku tai muutos virtsan määrä, nivelkipu, jäykkyys tai turvotus, alaselässä, sivu- tai vatsakipu, nopea painonnousu, jalkojen turvotus tai sääret, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä saada tiettyjä syöpiä (esim akuutti myelooinen leukemia, Hodgkinin lymfooma). Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolestunut tämän riskin.

Tämä lääke voi aiheuttaa kasvain leimahtaa reaktion. Kerro lääkärille, jos sinulla on turvoksissa ja kivulias imusolmukkeet, lievä kuume, kipu tai ihottuma.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Revlimid Side Effects

Revlimid (lenalidomidi)

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Multippeli myelooma deksametasoni, Decadron, syklofosfamidi, doksorubisiini, Cytoxan

Lymfooma prednisoni, metotreksaatti, deksametasoni, Decadron, kortisoni

Myelodysplastinen sairaudet Gleevec, imatinibi, lenalidomidi

Manttelisolulymfooma Rituxan, syklofosfamidi, rituksimabi, Cytoxan, Velcade, Imbruvica