Retin- ajankohtainen

Käyttää Retin-

Terapeuttinen luokka: Dermatologiset Agent

Kemiallinen luokka: Retinoid

Yksi tretinoiinia voiteet hoidetaan hienoja ryppyjä, tummat täplät tai karkea iho kasvojen aiheuttamia vahingoittamalla auringonvalolta. Se toimii ihon vaalentamiseen, korvaamalla vanhemmat iho uudemmilla iho, ja hidastamalla tapa kehon poistaa ihon solut, jotka ovat saattaneet vahingoittaa auringossa. Tretinoiinia toimii parhaiten, kun käytetään ihonhoitotuotteet ohjelma, joka sisältää suojaamaan hoidettavaa ihoa auringolta. Se ei kuitenkaan ole täysin tai pysyvästi poistaa nämä iho-ongelmia tai parantaa selvempi muutoksia ihossa, kuten syvät rypyt aiheuttamat aurinkoa tai luonnollinen ikääntyminen prosessi.

Tretinoin voidaan myös käyttää muiden ihosairauksien kuin Lääkäri määrää.

Tretinoiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, tretinoiinia käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Retin-

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset tätä lääkettä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan tämän lääkkeen käytöstä lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä. Lapset ovat todennäköisesti ole iho-ongelmat johtuvat aurinkoa. Vanhemmilla lapsilla hoidettu akne, tretinoiinia ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia kuin se muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käyttö Tretinoiinin potilailla 50-vuotiailla ja vanhemmilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät tretinoiinia. Se ei voi olla ominaisia ​​Retin-. Lue huolellisesti.

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi ärsyttää ihoa.

Älä käytä tätä lääkettä windburned tai sunburned iholle tai avoimia haavoja.

Älä käytä tätä lääkettä tai silmien ympärillä tai huulten tai nenän sisäpuolen. Levitä lääkettä pois näiltä alueilta hakiessaan. Jos lääke joutuu vahingossa näille alueille, pestään vedellä kerralla.

Tämä lääke yleensä tulee potilaan suuntiin. Lue ne huolellisesti ennen lääkkeen käyttöä.

Ennen kuin tretinoiinia iho pestään miedolla saippualla tai puhdistusaineella ja lämpimällä vedellä käyttäen vinkkejä ja sormilla. Sitten varovasti taputtele kuivaksi. Älä hankaa kasvoja sienellä tai pesulappu. Odota 20 30 minuuttia ennen kuin tätä lääkettä varmista iho on täysin kuiva. Hakeminen tretinoiinia märkä iho voi ärsyttää ihoa.

Jos haluat käyttää kerma tai geelin muodossa tätä lääkettä

Jos haluat käyttää liuosmuodossa tätä lääkettä

Levittämisen jälkeen lääkettä, pese kädet poistaa lääkettä, joka saattaa jäädä niitä.

Oikea käyttö Tretinoiinin

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Geeli Tuote on syttyvä ja se tulee pitää poissa tulen tai kuumuudelle.

Ensimmäisten 3 viikkoa käytät tretinoiinia, iho saattaa ärtyä. Myös akne voi tuntua pahenee ennen kuin se saa paremmin. Se voi kestää kauemmin kuin 12 viikon kuluttua täynnä parantamiseen akne, vaikka lääkkeen joka päivä. Tarkista hoitohenkilökuntaan milloin tahansa ihoärsytystä muuttuu vakavaksi tai jos akne ei parane kuluessa 8-12 viikkoa.

Varotoimet Vaikka Käyttämällä Retin-

Sinun tulisi välttää ihon pesuun käsitelty Tretinoiinin vähintään 1 tunti levittämisen jälkeen se.

Älä käytä mitään ajankohtainen lääke samalle alueelle 1 tunti ennen tai jälkeen käyttäen tretinoiinia. Muuten tretinoiinia ei ehkä toimi oikein tai ihon ärsytystä saattaa esiintyä.

Ellei lääkäri määrää toisin, se on erityisen tärkeää välttää käyttämällä seuraavia ihonhoitotuotteita samalla alueella kuin tretinoiinia

Käyttämällä näitä tuotteita sekä tretinoiinia voi aiheuttaa lievää tai vakavaa ärsytystä ihon. Vaikka ihoärsytystä voi tapahtua, jotkut lääkärit joskus sallivat bentsoyyliperoksidi käytettäväksi tretinoiinia hoitoon akne. Yleensä tretinoiinia levitetään yöllä, jotta se ei aiheuta ongelmia muiden paikallisten valmisteiden, jotka voit käyttää päivällä. Tarkista lääkäriltä ennen käyttämällä ajankohtainen lääkkeitä tretinoiinia.

Vuoden ensimmäisten 6 kuukauden käytön, välttää altistu liikaa käsiteltyjen alueiden auringonvalolle, tuuli, tai kylmällä säällä. Iho on alttiimpia auringonpolttama, kuivuminen tai ärsytys, erityisesti ensimmäisten 2 tai 3 viikkoa. Kuitenkin, älä lopeta tämän lääkkeen käyttöä, ellei ihoärsytystä tulee liian ankara. Älä käytä sunlamp.

Auttaa tretinoiinia toimi kunnolla, käyttävät säännöllisesti aurinkosuoja sunblocking voiteet jonka suojakerroin (SPF) on vähintään 15. Myös suojavaatteita ja hatut, ja soveltaa voiteet, voiteet, tai kosteusvoiteita usein.

Tarkista lääkäriltä milloin tahansa ihon tulee liian kuivaa ja ärtynyt. Hoitohenkilökuntaan voi auttaa valitsemaan oikean ihon tuotteita sinulle vähentää ihon kuivumista ja ärsytystä ja saattavat sisältää seuraavia

Retin- Side Effects

Retin-A (tretinoiinia ajankohtainen)

Joissakin eläinkokeissa, tretinoiinia on osoitettu aiheuttavan ihon kasvaimia kehittää nopeammin, jos hoidetulla alueella altistuu ultraviolettivalolle (auringonvalo tai keinotekoinen auringonvaloa sunlamp). Muut tutkimukset eivät ole osoittaneet samaa tulosta useammat tutkimukset on tehtävä. Ei tiedetä, jos tretinoiinia aiheuttaa ihon kasvaimia kehittyä nopeammin ihmisellä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Sivuvaikutukset häviävät lopetat tretinoiinia. Niissä harvoissa mahdollisuus, että ihon väri muuttuu, tämä vaikutus voi kestää useita kuukausia ennen kuin ihon väri palautuu normaaliksi.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Photoaging Skin tretinoiinia ajankohtainen, Renova, Atralin, Avita, Altinac, Tretin-X, Refissa

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini ajankohtainen, minocycline, Accutane, tretinoiinia ajankohtainen

Valkojäkälätau- prednisoni, triamsinoloni, beetametasoni ajankohtainen, klobetasoli ajankohtainen, tretinoiinia ajankohtainen, Deltasone, Diprolene, Temovate