resperate: se voi auttaa vähentämään verenpainetta?

Resperate on kannettava elektroninen laite, joka edistää hidas, syvä hengitys. Resperate on hyväksynyt Food and Drug Administration vähentää stressiä ja alentaa verenpainetta. Se on saatavilla ilman reseptiä.

Resperate käyttää rinnan anturit mittaavat hengitys, ja sitten atk yksikkö luo melodia voit käyttää synkronoida hengitys. Melodia on tarkoitus auttaa hidastaa hengitys pitkät exhalations.

Resperate on tarkoitettu käytettäväksi vähintään 15 minuuttia päivässä kolme tai neljä päivää viikossa. Muutaman viikon kuluessa, syvä hengitys harjoituksia voi auttaa alentamaan sekä systolista että diastolista verenpainetta – ylä- ja alaosan numeroita verenpaine käsittelyssä. Sinun täytyy pitää tehdä hengitys harjoituksia ylläpitää verenpainetta alentava etuja.

Nykyinen tutkimus Resperate ei ole osoittanut selkeää näyttöä sen hyötyä. Kuitenkin Resperate voidaan pitää vaihtoehtona, kun ahdistus mukana korkea verenpaine tai standardin hoitojen korkean verenpaineen eivät ole hyvin siedetty.

Jos harkitset käyttäen Resperate, keskustele lääkärisi. Hän voi kertoa sinulle, jos hengitys harjoitukset voivat olla avuksi alentaa verenpainetta.

Kanssa