resorsinolia (paikallista reittiä) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus imeytymistä ihon läpi ja mahdollisuus resorsinolin myrkytys.

Käytä tarpeeksi resorsinoli kattamaan kyseisillä alueilla, ja hiero kevyesti.

Välittömästi sen jälkeen lääkkeen käyttämisen, pese kädet poistaa lääkettä, joka voi olla niitä.

Pidä tämä lääke poissa silmistä. Jos pitäisi vahingossa saada silmiin, huuhtele ne huolellisesti vedellä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

varastointi

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.