resorsinolia ja rikkiä (paikallista reittiä) kuvaus ja tuotenimiä

Resorsinoli ja rikkiä yhdistelmää käytetään hoitoon akne ja vastaavien ihosairauksien.

Tätä lääkettä saa ilman reseptiä.

Kanadalainen Merkki

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Resorsinoli voi imeytyä ihon läpi ja ei tulisi käyttää laajoilla elinten imeväisten ja lasten. Lisäksi resorsinoli ei tulisi käyttää haavoihin, koska tämä saattaa aiheuttaa veren tauti nimeltä methemoglobinemia.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön resorsinolin ja rikin vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Kerma, Liitä, voide, nestemäinen; Voide

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

allergiat

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

pediatrinen

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

geriatrinen

Käytä tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin suositellaan etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Muuten voi lisätä mahdollisuus imeytymistä ihon läpi ja mahdollisuus resorsinolin myrkytys.

Ennen lääkkeen käyttöä, pese alueet huolellisesti ja varovasti pat kuiva. Levitä pieni määrä kyseisille alueille ja levittää varovasti, mutta älä hankaa.

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset

Välittömästi sen jälkeen lääkkeen käyttämisen, pese kädet poistaa lääkettä, joka voi olla niitä.

Pidä tämä lääke poissa silmistä. Jos pitäisi vahingossa saada silmiin, huuhtele ne huolellisesti vedellä.

annostelu

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Vastaamaton annos

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

varastointi

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Käytettäessä resorsinoli ja rikkiä yhdistelmä, älä käytä mitään seuraavista valmisteiden samalla kohdealue sillä tämä lääke, ellei toisin ohjannut lääkäriltä

Käyttää mitään edellä valmisteiden samalla kohdealue sillä tämä lääke voi aiheuttaa vakavaa ärsytystä iholla.

Älä käytä mitään ajankohtaisia ​​elohopeaa sisältävän valmisteen, kuten ammoniated elohopea voide, samalla teennäinen kuin tätä lääkettä. Muuten voi aiheuttaa pahaa hajua, saattaa ärsyttää ihoa, ja tahrata ihoa musta. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Tämä lääke (riippuen tuotteesta käytössä) voi tummua vaaleat hiukset. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.