reseptilääkkeiden hiiva-infektiot

Naisten terveys Trends

Voit hoitaa monia hiivatulehduksia over-the-counter voiteet tai peräpuikkoina, että voit ostaa apteekki – varsinkin jos tämä ei ole ensimmäinen kerta olet ollut hiiva-tartunnan ja tunnistat oireita. Mutta joillekin naisille, joilla on vaikea tai pysyviä infektioita, toinen hiivatulehdus hoito saattaa olla tarpeen. Jos olet epävarma tai ole koskaan ollut hiivatulehdus ennen, katso ensin lääkärin kanssa.

Vaikeiden hiiva-infektiot, lääkäri voi määrätä emättimen kerma. Jotkut näistä sienilääkkeiden voiteet sisältävät steroidi helpottaa ankarampaa tulehdus, punoitus ja arkuus ja emättimen suulla ja ympäröivään kudokseen (kutsutaan “häpy”). Emättimen voiteet yleensä tulevat pakata asetin, jonka avulla voit mitata oikean annoksen.

Valikoima hiivatulehdus lääkkeet ovat saatavilla reseptillä vahvuus määriä samaa käytetyt ainesosat over-the-counter tuotteita. Jotkut ovat saatavilla emätin voiteet haet emättimen. Toiset formuloidaan peräpuikoiksi tai emätintabletit asetat emättimeen ja anna liueta. Yhteiset esimerkkejä ovat

Yleensä enemmän keskittynyt lääke, sitä lyhyempi aika sinun täytyy ottaa se. Emättimen kerma, joka on numero 7 sen jälkeen, kun sen nimi, esimerkiksi voitaisiin käyttää seitsemän päivän ajan. Jos sama tuotenimi oli 3 jälkeen, se olisi enemmän keskittynyt versio emättimen kerma ja tarvitaan ainoastaan ​​kolme päivää.

Joskus lääkäri voi määrätä yksi annos suun sienilääkkeiden lääkitys kutsutaan Diflucan (flukonatsoli). Tämä lääke tappaa sientä ja hiivaa koko kehon, joten voi olla vähäisiä sivuvaikutuksia, kuten vatsavaivoja tai päänsärkyä, sen ottamisen jälkeen. Suun lääkkeitä hoitoon hiiva-infektiot eivät ole käytössä, jos olet raskaana, koska riskejä vauva.

Ota koko kurssin tahansa hiivatulehdus lääkitystä, koska annos on suunniteltu toimimaan kasvun aikana Candida hiiva. Oireet voivat helpottaa ennen infektio on kokonaan poissa.